De ce Prințul William nu poartă niciodată verighetă, în timp ce Kate apare mereu cu inelul de logodnă

13 decembrie, 2023

Prințul William nu a fost surprins purtând verigheta, în ciuda faptului că Prințesa Kate Middleton este adesea fotografiată cu inelul ei de logodnă pe deget!

Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit în urmă cu mai bine de 11 ani, când Prințesa de Wales a primit un inel superb din aur galez. Nu l-a fel se întâmplă și în cazul Prințului de Wales, care nu are o astfel de bijuterie. 

Palatul St James a confirmat cu o lună întreagă înainte de nunta regală din aprilie 2011 că Prințul William nu va primi un inel. Decizia s-a redus pur și simplu la o chestiune de preferințe personale, potrivit unor surse apropiate. O persoană din interiorul Palatului a dezvăluit la vremea respectivă: "El nu este adeptul bijuteriilor. Nu a purtat niciodată. A decis că nu vrea să poarte unul acum. Totul se reduce la preferințele personale.

Catherine va purta un inel modelat dintr-un lingou de aur galez deținut de familia regală, care a fost topit", scrie Mirror.  Inelul are o semnificație specială, fiind confecționat dintr-o bucată de aur dăruită de răposata regină Elisabeta a II-a la scurt timp după ce logodna lor a fost anunțată.

Într-o declarație făcută în ziua nunții lor, 29 aprilie 2011, se spunea: "Prințul William și Catherine Middleton au ales Wartski pentru a realiza inelul de nuntă pentru domnișoara Middleton. Inelul a fost modelat dintr-o bucată de aur galez care i-a fost dăruită prințului William de către regină la scurt timp după ce a fost anunțată logodna. Inelul va fi purtat la Westminster Abbey de către cavalerul de onoare al Prințului William, Prințul Harry, în ziua nunții."

Alegerea lui Willam de a renunța la inel este un lucru care îl diferențiază de fratele său, Prințul Harry, care este adesea văzut jucându-se cu o verighetă de platină primită la nunta sa cu Meghan Markle în 2018. Inelul ducesei de Sussex este, în schimb, confecționat dintr-o bucată de aur galez, în conformitate cu tradiția pentru miresele regale.

Meghan Markle îl poartă adesea alături de inelul ei de logodnă, care constă în două diamante luate din colecția Prințesei Diana și unul din Botswana. Deși se știe că Prințesa Kate Middleton susține decizia lui William de a nu purta inelul, ea însăși poartă o verighetă alături de inelul de logodnă cu safire, care a aparținut cândva Prințesei Diana. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg