De ce Prințul William și Kate Middleton au lipsit de la cel mai recent eveniment regal al lui Charles?

23 martie, 2023

Prințul William și Kate Middleton nu au fost prezenți marți, 21 martie, alături de Regele Charles la evenimentul de la Castelul Windsor.

Prințul William și Prințesa Kate, Getty (1) jpg

Marți, Regele Charles a participat la slujba „Royal Victorian Order” la Capela St George de la Castelul Windsor. Monarhul a fost însoțit de ducele și ducesa de Edinburgh, prințesa regală, viceamiralul Sir Tim Laurence și ducele și ducesa de Gloucester. La slujbă participă, de obicei, membrii familiei regale care dețin această ordin, regretata regină Elisabeta a II-a răsplătind-o pe Kate Middleton cu Dame Grand Cross of the Royal Victorian Order în 2019.

Regina consoartă Camilla a primit, de asemenea, această onoare în 2012. Kate Middleton a lipsit însă de la slujba din acest an, deoarece în aceeași zi a mers la întâlnirea inaugurală a grupului său operativ dedicat educației timpurii, e vorba despre „Business Taskforce for Early Childhood”.

La întâlnire, Prințesa de Wales a atras toate privirile. Kate a fost splendidă în ținuta business aleasă. Silueta sa perfectă îi permite orice stil vestimentar. După ce a debordat de eleganță la ultimele evenimente regale cu ștaif, marți Kate Middleton s-a îmbrăcat mai lejer, însă foarte stylish. Prințesa de Wales a optat pentru pantaloni negri, pe picior, curea neagră, pantofi cu toc negri, din piele întoarsă, Gianvito Rossi, în valoare de 675 de dolari, pulover crem și un superb taior Alexander McQueen în valoare de 2190 de dolari.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, 21 martie 2023, Getty (7) jpg

În ceea ce îl privește pe Prințul William, și el a lipsit de la slujba „Ordinul Regal Victorian” de la Capela St George de la Castelul Windsor, el a avut un alt eveniment, notează Hello Magazine.

Ordinul Regal Victorian este o distincție britanică. Aceasta este acordată de monarh persoanelor care l-au servit pe suveran sau monarhia.

Ordinul a fost creat în aprilie 1896, de către regina Victoria, ca o modalitate de recompensare a serviciilor personale aduse acesteia. În prezent, oamenii își primesc distincția fie în particular de la suveran sau de la un alt membru al familiei regale, fie în timpul unei învestiri.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg