De ce Prințul William și Prințesa Kate vor avea parte de un camarad special, în călătoria lor în Scoția

22 august, 2024

Cine îi va însoți de data aceasta pe Prinții de Wales? Cei doi viitori suverani britanici sunt așteptați la Balmoral, de Regele Charles.

Kate și William, Wales, Getty (5) jpg

Se preconizează că Prințul și Prințesa de Wales împreună cu copiii lor vor merge în Scoția, la Balmoral, pentru a petrece câteva zile în familie la reședința regală de vară. Însă este foarte probabil că vor fi însoțiți de unul dintre cei mai apropiați asistenți ai lor.

În trecut, Prințul William, Kate, Prințul George, în vârstă de 11 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de nouă ani, și Prințul Louis, în vârstă de șase ani, au zburat din aeroportul Inverness, la clasa economică.

În 2022, prințesa a fost văzută debarcând dintr-un zbor comercial cu cei mai mici copii ai ei, Charlotte și Louis, iar trio-ului i s-a alăturat și bona lor regală, Maria Borrallo. Se crede că atunci William și George au zburat împreună, cu un zbor separat.

Kate Middleton Printul William George Charlotte si Louis 2 jpg

În mod similar, în 2019, Ducii de Cambridge pe atunci au luat un zbor FlyBe către aeroportul Aberdeen, iar bona Maria a fost fotografiată alături de Kate, care îl ținea în brațe pe micul Louis, la vremea respectivă, în vârstă de un an.

Maria, născută în Spania, este dădacă pregătită special în Norland, care lucrează cu normă întreagă pentru Prințul și Prințesa de Wales din 2014, de când George avea opt luni.

Practic, este parte din familie!

La momentul colaborării ei cu familia regală, una dintre prietenele Mariei a dezvăluit publicației HELLO!: „Ea a mai lucrat și cu alte familii de vază din înalta societate, în trecut. Având recomandările bune pe care le avea, a ajuns la Ducii de Cambridge, care au angajat-o. Nu este și nu a fost căsătorită. Nu are nici iubit, deoarece viața ei este total dedicată familiei cu care lucrează. Este cunoscută pentru profesionalismul său: practic s-a căsătorit cu postul ei”.

Ceea ce este perfect pentru familia angajatoare, căci are nevoie de atenția sa permanentă.

Este foarte prețuită de prinți și chiar dacă acum copiii sunt mari, este nevoie de ea, având în vedere și boala lui Kate. Așa că bona va fi nelipsită din periplul lor scoțian.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg
Kate melancolică PNG