De ce Regele Charles și Prințul William nu l-au felicitat public pe Prințul Harry de ziua lui?

19 septembrie, 2023

Prințul Harry s-a confruntat încă o dată cu răceala regală de care îi este atâta lehamite. Căci nici tatăl său, nici fratele său nu l-au felicitat de ziua lui, așa cum se obișnuiește la casele regale.

Charles, William și Harry jpg

Dureros, dar necesar!

Prințul Harry a împlinit 39 de ani vineri, pe 15 septembrie în Germania, la Düsseldorf, unde se afla împreună cu Meghan Markle, la Jocurile Invictus. Și deși fanii regali s-au înghesuit să-l serbeze pe Ducele de Sussex, tot aceștia au remarcat și apatia venită din partea Casei regale britanice. Căci acolo a fost liniște! Poate prea multă liniște.

Prințul Harry Dusseldorf (1) jpg

De obicei, pe paginile oficiale ale membrilor regali se semnalează aniversările, se încarcă fotografii noi și mesaje de felicitare.

Am văzut acest tipar de multe ori. Însă un lucru s-a schimbat. Se pare că reprezentanții Casei regale au informat că nu mai sunt felicitați public decât membrii activi regali. Iar Ducii de Sussex s-au retras de la îndatoririle regale în 2020, când au decis să plece în SUA.

De aceea, nu trebuie să ne gândim că e vorba de răutate, ci doar de un protocol care se respectă. Dacă urmărim evoluția relațiilor în cadrul familiei regale britanice, probabil că Prințul Harry a fost felicitat de verișoarele lui, poate chiar și de tatăl lui, însă puțin probabil ca fratele William sau cumnata Kate Middleton să-l fi felicitat.

Oricum, Ducele de Sussex a simțit valuri de iubire la Jocurile Invictus, acolo a conectat de minune cu oamenii. Alături de Meghan Markle, au făcut băi de mulțime, iar de ziua sa a fost foarte răsfățat.

Mulțimea de la Invictus Games i-a cântat „La mulți ani!” Prințului Harry în ziua în care a împlinit 39 de ani. Iar soția lui i-a fost alături într-una dintre cele mai frumoase zile ale cuplului regal din ultima perioadă.

Ducele de Sussex a participat la un meci de volei după ce, cu o seară înainte, a petrecut bând bere germană și mâncând cârnați și șnițel, mâncare adorată în Germania.

Jocurile Invictus s-au încheiat duminică, cu o festivitate splendidă, la care Prințul Harry și Meghan Markle au strălucit.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei, Profimedia jpg
Prințul William, prima zi din vizita la New York, Profimedia (2) jpg
profimedia 0806116354 jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (6) jpg
Regina Sonja, Regina Silvia, Regina Margrethe a II a a Danemarcei, Regele Harald, Printul Frederik, Printul Daniel, Printesa Victoria, Printesa Mary la Jubileul de Aur al Regelui Carl Gustaf al Suediei   Casa Regala (19) jpg
Prințul Albert, Profimedia jpg
nunta lui Michael Ducruet cu Coralie   instagram (1) jpg
Prințesa Charlene, Getty (1) jpg
diana - charles
Meghan Markle tinute Invictus jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (6) jpg
Harry și Meghan, închidere Invictus 2023, Getty (2) jpg
Eugenie turcoaz jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Olga Romanoff profimedia 0604335352 (2) jpg
Prințesa Estelle profimedia 0805377579 jpg
Kate și William GettyImages 1665609498 jpg