De ce vacanța de vară a familiei Wales e diferită în acest an? S-au schimbat multe pentru Kate și Will

7 iulie, 2023

Kate Middleton și Prințul William sunt pregătiți să se bucure de vacanța de vară alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

kate william george charlotte louis jpg

Ca mulți alți părinți, Prințul William și Kate Middleton se pregătesc să petreacă mai mult timp de calitate cu copiii lor în următoarele săptămâni, în timpul vacanței de vară, care începe sâmbătă în Marea Britanie.

În acest an, vacanța lor va fi diferită față de altele, s-au schimbat multe în viețile lor, în familia regală.

Prima vară ca Prinț și Prințesă de Wales

Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au preluat anul acesta rolurile de Prinț și Prințesă de Wales și, întrucât au locuit ani de zile în Anglesey, insulă din Țara Galilor care ocupă un loc în inima lor. Ar putea să își ia copiii într-o vacanță galeză în această vară?

Prima vară completă în noua lor casă Adelaide Cottage

Familia s-a mutat în vara anului 2022 în casa lor din Windsor, Adelaide Cottage, așa că aceasta este prima vară întreagă în care s-au bucurat de noul lor mediu idilic. Nu numai că au o grădină vastă la proprietate, dar au și Windsor Great Park la ușă pentru drumeții, plimbări cu bicicleta și multe altele.

Prima vară fără Regina Elisabeta

Din păcate, anul acesta este prima vară fără regina Elisabeta a II-a, care a încetat din viață în septembrie anul trecut. Prin urmare, va fi un moment emoționant pentru întreaga familie, care se va gândi la numeroasele veri petrecute cu ea în locul ei preferat, Castelul Balmoral, notează Hello Magazine

Cum vor decurge vacanțele la Balmoral

În mod tradițional, luna august este perioada din an în care familia regală se strânge la Castelul Balmoral, reședința scoțiană a regretatei regine Elisabeta. Se crede că, în acest an, Regele Charles va primi familia extinsă.

Prințul William își dorește ca copiii săi să experimenteze tot ce este mai bun din Scoția, așa cum a făcut-o și el în copilărie. În mai 2021, William a spus: „Nu am fost niciodată în stare să fac asta: Scoția este țara unora dintre cele mai frumoase amintiri ale mele, dar și cele mai triste.

Eram la Balmoral când am fost anunțat că mama mea a murit. Încă în stare de șoc, am găsit un refugiu în slujba de la Crathie Kirk chiar în acea dimineață, iar în zilele negre de durere care au urmat am găsit alinare și consolare în aer liber în Scoția.

Ca urmare, legătura pe care o am cu Scoția va fi mereu profundă. Alături de această amintire dureroasă se află una de mare bucurie, pentru că aici, în Scoția, acum 20 de ani, am întâlnit-o pentru prima dată pe Catherine”. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg