De ce verișorii Prințului William nu au îndatoriri regale! Beatrice și Eugenie au succes în alte domenii

4 aprilie, 2024

Verișorii Prințului William nu au îndatoriri regale! Prințesa Beatrice, Prințesa Eugenie, Zara Tindall și Peter Phillips nu muncesc pentru familia regală britanică!

Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice alături de William și Kate foto Getty Images jpg

Mulți fani regali s-au întrebat deseori de ce verișorii Prințului de Wales nu au îndatoriri regale, mai ales că familia regală britanică trece printr-o perioadă deosebit de dificilă de când Regele Charles și Kate Middleton au fost diagnosticați cu cancer. 

Cu toate acestea, în luna martie, Prințesa Eugenie și-a făcut o apariție surprinzătoare și a sprijinit organizația caritabilă Elephant Family, astfel că fanii regali s-au întrebat de ce nu lucrează și ea pentru familia britanică.

„Avem nevoie de tine și Prințesa Beatrice ca membri ai familiei regale care lucrează!". Cu toate acestea, există o explicație logică a motivului pentru care verii Prințului William, Peter Phillips, Zara Tindall, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie nu îndeplinesc sarcini regale.

Fiecare dintre ei și-a croit propria carieră și au joburile lor, Zara Tindal și fratele ei nici nu au primit titluri regale de la mama lor, Prințesa Anne, sora Regelui Charles.

Într-un podcast, ea a spus: "Din punctul meu de vedere, am fost, evident, foarte norocoasă că mama mea nu ne-a dat niciun titlu, așa că o laud pentru asta. Am fost foarte norocoși că am reușit să o facem un pic în felul nostru”.

Zara Tindall e pasionată de sport, ea a câștigat o medalie de argint la echitație pentru Marea Britanie la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. 

În ceea ce îl privește pe fratele Zarei, Peter, el are o funcție de conducere în cadrul companiei CSM Sport & Entertainment, el fiind și directorul de evenimente al Festivalului de concursuri sportive britanice. Înainte de asta, Peter Phillips a fost director general la agenția de sport și divertisment SEL UK. Anterior, a lucrat pentru Jaguar.

Cu ce se ocupă Prințesele Beatrice și Eugenie

Prințesa Beatrice călătorește în mod regulat în jurul lumii, ea e vicepreședinte la compania americană de tehnologie Afiniti. În ceea ce o privește pe Prințesa Eugenie, ea e director al galeriei de artă Hauser & Wirth.

Cei mai tineri verișori ai Prințului William, Lady Louise Windsor, în vârstă de 20 de ani, și James, conte de Wessex, în vârstă de 16 ani, sunt încă la studii. Lady Louise studiază limba engleză la St Andrews, în timp ce James va susține examenul de absolvire a liceului în lunile următoare. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg