De ce verișorii Prințului William nu au îndatoriri regale! Beatrice și Eugenie au succes în alte domenii

4 aprilie, 2024

Verișorii Prințului William nu au îndatoriri regale! Prințesa Beatrice, Prințesa Eugenie, Zara Tindall și Peter Phillips nu muncesc pentru familia regală britanică!

Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice alături de William și Kate foto Getty Images jpg

Mulți fani regali s-au întrebat deseori de ce verișorii Prințului de Wales nu au îndatoriri regale, mai ales că familia regală britanică trece printr-o perioadă deosebit de dificilă de când Regele Charles și Kate Middleton au fost diagnosticați cu cancer. 

Cu toate acestea, în luna martie, Prințesa Eugenie și-a făcut o apariție surprinzătoare și a sprijinit organizația caritabilă Elephant Family, astfel că fanii regali s-au întrebat de ce nu lucrează și ea pentru familia britanică.

„Avem nevoie de tine și Prințesa Beatrice ca membri ai familiei regale care lucrează!". Cu toate acestea, există o explicație logică a motivului pentru care verii Prințului William, Peter Phillips, Zara Tindall, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie nu îndeplinesc sarcini regale.

Fiecare dintre ei și-a croit propria carieră și au joburile lor, Zara Tindal și fratele ei nici nu au primit titluri regale de la mama lor, Prințesa Anne, sora Regelui Charles.

Într-un podcast, ea a spus: "Din punctul meu de vedere, am fost, evident, foarte norocoasă că mama mea nu ne-a dat niciun titlu, așa că o laud pentru asta. Am fost foarte norocoși că am reușit să o facem un pic în felul nostru”.

Zara Tindall e pasionată de sport, ea a câștigat o medalie de argint la echitație pentru Marea Britanie la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. 

În ceea ce îl privește pe fratele Zarei, Peter, el are o funcție de conducere în cadrul companiei CSM Sport & Entertainment, el fiind și directorul de evenimente al Festivalului de concursuri sportive britanice. Înainte de asta, Peter Phillips a fost director general la agenția de sport și divertisment SEL UK. Anterior, a lucrat pentru Jaguar.

Cu ce se ocupă Prințesele Beatrice și Eugenie

Prințesa Beatrice călătorește în mod regulat în jurul lumii, ea e vicepreședinte la compania americană de tehnologie Afiniti. În ceea ce o privește pe Prințesa Eugenie, ea e director al galeriei de artă Hauser & Wirth.

Cei mai tineri verișori ai Prințului William, Lady Louise Windsor, în vârstă de 20 de ani, și James, conte de Wessex, în vârstă de 16 ani, sunt încă la studii. Lady Louise studiază limba engleză la St Andrews, în timp ce James va susține examenul de absolvire a liceului în lunile următoare. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg