De ce Will și Kate aleg să intre într-un con de umbră. Nu-i va mai vedea nimeni în zilele următoare

29 martie, 2023
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William, Bafta, Getty (1) jpg

În ultima perioadă, Prințul William și Kate Middleton au fost foarte prinși cu îndatoririle regale. Ei sunt cei mai activi membri regali seniori, însă nu trebuie să uităm, mai au o responsabilitate imensă, aceea de a se ocupa de cei trei copii ai cuplului.

Prinții de Wales sunt părinții lui George, Charlotte și Louis, iar activitatea publică din ultima perioadă i-a cam lăsat pe cei mici fără părinți.

Foarte responsabili, Prințul William și Kate Middleton doresc să se revanșeze, negreșit. Drept pentru care, le-au promis în zilele următoare timp de calitate petrecut exclusiv cu familia. Mai ales că cei trei copii care învață la școala Lambrook au intrat deja în vacanța de Paște. Momentan, familia formată din cinci membri nici nu se mai află la Windsor, potrivit surselor de la Palat. De obicei, își petrec vacanțele la Norfolk, Anmer Hall sau călătoresc. Destinațiile preferate sunt la schi, în stațiuni europene. De exemplu, anul trecut au mers în Franța, la Courchevel.

În ultima perioadă, cei doi soți abia și-au mai văzut capul de treabă. Au avut de pregătit evenimente foarte importante, cum ar fi marea sărbătoare de ziua Commonwealth-ului, dar și programele individuale, cum ar fi proiectul uriaș dezvoltat de Kate Middleton, dedicat educației timpurii sau vizita surpriză a Prințului William în Polonia. În tot acest iureș, foarte puțin timp le-a rămas să-l dedice copiilor, lucru care nu se întâmpla pe vremea când erau doar Duci de Cambridge. Noua poziție pe care o au la Palat este mult mai importantă și solicitantă, drept urmare și-au propus ca ori de câte ori va fi posibil, să se retragă complet din lumina reflectoarelor.

Iar acest lucru va fi posibil, din fericire pentru familia lor, chiar în această săptămână. Potrivit surselor regale, nici vorbă ca Prințul William să aibă vreun gând să se vadă cu fratele său, care a venit într-o vizită fulger la Londra.

Și având în vedere ce perioadă aglomerată se anunță, cu încoronarea Regelui Charles la orizont, este clar că Prinții de Wales se vor bucura la maxim de această mini-vacanță mai mult decât binevenită.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg