De ce Will și Kate aleg să intre într-un con de umbră. Nu-i va mai vedea nimeni în zilele următoare

29 martie, 2023
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg

În ultima perioadă, Prințul William și Kate Middleton au fost foarte prinși cu îndatoririle regale. Ei sunt cei mai activi membri regali seniori, însă nu trebuie să uităm, mai au o responsabilitate imensă, aceea de a se ocupa de cei trei copii ai cuplului.

Prinții de Wales sunt părinții lui George, Charlotte și Louis, iar activitatea publică din ultima perioadă i-a cam lăsat pe cei mici fără părinți.

Foarte responsabili, Prințul William și Kate Middleton doresc să se revanșeze, negreșit. Drept pentru care, le-au promis în zilele următoare timp de calitate petrecut exclusiv cu familia. Mai ales că cei trei copii care învață la școala Lambrook au intrat deja în vacanța de Paște. Momentan, familia formată din cinci membri nici nu se mai află la Windsor, potrivit surselor de la Palat. De obicei, își petrec vacanțele la Norfolk, Anmer Hall sau călătoresc. Destinațiile preferate sunt la schi, în stațiuni europene. De exemplu, anul trecut au mers în Franța, la Courchevel.

În ultima perioadă, cei doi soți abia și-au mai văzut capul de treabă. Au avut de pregătit evenimente foarte importante, cum ar fi marea sărbătoare de ziua Commonwealth-ului, dar și programele individuale, cum ar fi proiectul uriaș dezvoltat de Kate Middleton, dedicat educației timpurii sau vizita surpriză a Prințului William în Polonia. În tot acest iureș, foarte puțin timp le-a rămas să-l dedice copiilor, lucru care nu se întâmpla pe vremea când erau doar Duci de Cambridge. Noua poziție pe care o au la Palat este mult mai importantă și solicitantă, drept urmare și-au propus ca ori de câte ori va fi posibil, să se retragă complet din lumina reflectoarelor.

Iar acest lucru va fi posibil, din fericire pentru familia lor, chiar în această săptămână. Potrivit surselor regale, nici vorbă ca Prințul William să aibă vreun gând să se vadă cu fratele său, care a venit într-o vizită fulger la Londra.

Și având în vedere ce perioadă aglomerată se anunță, cu încoronarea Regelui Charles la orizont, este clar că Prinții de Wales se vor bucura la maxim de această mini-vacanță mai mult decât binevenită.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg