De duminică, el a devenit cel mai dorit burlac regal. Chiar și-așa, a fost refuzat de o prințesă italiană

17 ianuarie, 2024

După ce părinții săi au devenit Regele și Regina Danemarcei, Prințul Christian a fost propulsat spre un nou rol, devenind unul dintre cei mai eligibili burlaci din Europa.

Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (1) jpg

Fiul cel mare al Reginei Mary este acum primul în succesiunea la tronul danez, după ce tatăl său, regele Frederick al X-lea, a înlocuit-o Re regina Magrethe a II-a la tron, după abdicarea ei șoc.

În vârstă de doar 18 ani, Prințul Christian al Danemarcei este singurul moștenitor al unei coroane care nu are încă parteneră, ceea ce înseamnă că a devenit un burlac eligibil în înalta societate.

Cel mai recent, prințul a fost legat romantic de prințesa Maria Chiara de Bourbon Două Sicilii, în vârstă de 19 ani, dar moștenitoarea italiană a negat zvonurile despre presupusa relație și a declarat următoarele: „Prințul Christian și cu mine avem doar o relație strânsă de prietenie”.

Chiar și-așa, se pare că prințul moștenitor nu va avea nicio problemă în atrage atenția sexului frumos și eligibil, după ce a afișat, pe 14 ianuarie, o atitudine foarte încrezătoare la proclamarea tatălui său ca rege. 

Maria Carolina și Maria Chiara de Bourbon Două Sicilii pentru Pierre Cardin   Instagram (5) jpg

Zvonurile că Maria Chiara și Christian ar fi apropiați au început când cei doi au fost fotografiați împreună la Marele Premiu de la Monaco, anul trecut.

În cele din urmă, prințesa a părut să respingă speculațiile, scriind într-un mesaj pe Instagram că „deși tuturor ne face plăcere să visăm la basme, ceea ce contează cu adevărat este realitatea”. 

Chiara a declarat ziarului italian Corriere că ea și Christian se cunosc „de când eram mici, căci tatăl meu, Carlo, este nașul surorii lui mai mici”.

O dovadă suplimentară a statutului lui Christian de burlac eligibil a venit și după petrecerea sa fastuoasă, la aniversarea vârstei 18 ani, în luna octombrie anul trecut.

Moștenitorul tronului danez și-a sărbătorit majoratul cu o cină de gală strălucitoare la Palatul Christiansborg și printre invitați s-au numărat viitoarele regine ale regatelor din Europa.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg