De la "Insula Iubirii" la Palat. Însărcinată a patra oară, prințesa a lăsat în urmă trecutul scandalos

11 octombrie, 2024

Soția chipeșului Carl Philip a surprins pe toată lumea și nu prea atunci când a anunțat că este însărcinată. Din nou. Pentru a patra oară...

Prințesa Sofia a Suediei GettyImages 2170482660 (1) jpg

“Prințul Carl Philip și soția sa, Sofia, au marea plăcere să anunțe că prințesa așteaptă al patrulea copil al cuplului. Prințesa Sofia se simte bine, iar bebelușul se estimează a veni pe lume în februarie 2025.” Este anunțul pe care Palatul suedez l-a făcut la începutul lunii septembrie, cum că familia singurului fiu al Regelui Carl Gustaf se mărește, din nou, ajungând la un record de patru moștenitori și îmbogățind grădinița regală a suveranului cu nu mai puțin de nouă nepoți.

Și chiar dacă condiția ei este una delicată, Prințesa Sofia a Suediei continuă să-și facă datoria pentru Coroana suedeză. Pe 10 octombrie, aceasta a participat la inaugurarea unei școli primare din Stockholm, afișând o sarcină dezvoltată, sub niște haine largi, și anume un pulover alb cu franjuri și-o pereche de pantaloni confortabili, negri. 

Prințesa Sofia a Suediei profimedia 0919070724 jpg

O adevărată supermamă, nu-i așa?

Au trecut nouă ani de când frumoasa Sofia Hellqvist îi spunea DA, în 2015, celui mai râvnit burlac din regat și-n toți aceștia ani prințesa acum în vârstă de 39 de ani și-a acceptat cuminte rolul de soție care nu deranjează și care-i dăruiește lui Carl mulți copii frumoși. Până acum, au venit pe lume trei, Prințul Alexander, Prințul Gabriel și Prințul Julian, și nimeni nu mai spera la al patrulea. Probabil că frumosul cuplu regal simțea lipsa unei fetițe în familia lor și-au mai încercat, sperând să completeze careul de ași c-o reprezentantă a sexului frumos. Asta se va vedea în februarie, însă...

De la Insula Iubirii la Palatul regal

Ce schimbare pe soția lui Carl Philip, totuși! Când te gândești că, înainte de a se căsători cu acesta, Sofia era o petrecăreață celebră în regatul nordic, care a pozat topless pentru acum defuncta publicație Lads Mag Slitz și a oferit interviuri îndrăznețe despre cum se săruta cu vedetele porno feminine pe la petreceri. La vârsta de 20 de ani, actuala supermamă poza în bikini pe unde i se cerea, în special în revistele cu public masculin. Într-una dintre primele ei ședințe foto, Sofia a pozat în lenjerie intimă și c-un șarpe Boa viu înfășurat în jurul bustului ei gol, fotografie care o bântuie și azi pe prințesa care-a trecut printr-un amplu proces de cumințire a imaginii. Un alt moment din trecutul ei pe care prințesa ar vrea, probabil, să-l șteargă cu buretele este apariția în versiunea suedeză a emisiunii Insula Iubirii, numită Paradise Hotel. Într-una dintre scenele fierbinți difuzate pe TV,  Sofia s-a dezbrăcat până la brâu și a primit un masaj de la un concurent de sex masculin.

Este de înțeles de ce, atunci când prințul suedez a început să iasă cu ea, mama acestuia, Regina Silvia a Suediei, a considerat-o pe Hellqvist o pereche nepotrivită pentru Carl Philip și s-a opus, inițial. După ce aceștia s-au logodit, în 2014, Sofia a avut parte de o schimbare de imagine în stilul lui Kate Middleton, deși rochia ei de mireasă a lăsat să se vadă un tatuaj vechi pe spate, chiar în ziua nunții regale. Dar, per total, prințesa de azi pare cu totul altă persoană: poartă rochii modeste, deloc revelatoare, coafura și machiajul sunt în ton cu cerințele de la Palat și, cel mai surprinzător, Sofia nu pare a-și dori deloc atenția publică, lăsându-l pe soțul ei să strălucească, în timp ce ea pozează în soție mândră și fidelă. “Nu regret nimic. Toate aceste experiențe m-au făcut persoana care sunt azi”, spune viitoarea mamă.

Ale tinereții valuri s-au liniștit, de mult, în cazul Sofiei, o prințesă pentru care maternitatea înseamnă, acum, totul. În 2019, Regele Carl Gustaf a decis că fiii Prințesei Sofia, precum și cei ai surorii Prințului Carl Philip, Prințesa Madeleine, nu vor mai avea titluri de Altețe Regale, ceea ce înseamnă că aceștia nu vor beneficia de alocații din fondurile publice, precum copiii moștenitoarei tronului, Prințesa Victoria. Un lucru pe care Sofia și Carl l-au primit cu brațele deschise, cântărind că asta înseamnă mai multă libertate pentru copiii lor, atunci când aceștia vor crește. Și asta e tot ce contează.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Principesa Sofia la Romanian Hospitality Awards   Casa Majestatii Sale jpg
Regele Juan Carlos si Regina Sofia   GettyImages 1477196927 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
sarah ferguson jpg
Regina mary și Regele Frederick Foto Profimedia jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Ducele și Ducesa de Edinburgh în Malta, Profimedia (1) jpg
Bulandra (1) jpg
Prințesa Beatrice la petrecerea  Chiltern Firehouse , Profimedia (3) jpg
Împărăteasa Michiko   profimedia 0863486538 jpg
Melania și Donald Trump, Regele Charles, Regina Camilla, Profimedia (2) jpg
Prințesa Ingrid Alexandra în armată, Instagram (2) jpg
Prințesa Diana, Prințul Charles, Camilla Parker Bowles  foto   Profimedia jpg
Printesa Mette Marit la 51 de ani si Printul Haakon   Casa Regala norvegiana (1) jpg
Alina Maria a României și Nicolae foto personale 4 jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte la Trooping the Colour 2024   profimedia 0881836480 jpg
Regina Mary și Regele Frederik Foto Profimedia (8) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (9) jpg