De nedespărțit! Regina Camilla l-a vizitat pe Regele Charles după operație de 3 ori în 24 de ore

29 ianuarie, 2024

Regina Camilla și-a petrecut timpul alături de Regele Charles, după ce acesta a fost operat la Londra pentru prostată mărită.

Regina Camilla, în vizită la Regele Charles, la spital (1) jpg

După ce Palatul Buckingham a confirmat că regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a fost internat vineri în spital pentru o procedură de tratare a unei prostate mărite, Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a fost fotografiată ulterior părăsind The London Clinic de trei ori în decurs de 24 de ore, scrie People.

Sâmbătă după-amiază, Regina Camilla a părăsit spitalul într-o mașină neagră. Regina purta un pulover verde fără mâneci  peste o bluză albă. 

Cu o seară înainte, ea a fost, de asemenea, fotografiată părăsind spitalul din centrul Londrei, așezată pe bancheta din spate a unei mașini, în care se aflau și membrii a ceea ce părea a fi echipa sa de securitate. Potrivit Daily Mail, Camilla a ajuns la ora 18.34 și a plecat înainte de ora 20.00,.

Vizita sa de seară a urmat unei alte vizite la spital pentru a-l vedea pe rege, ea fiind fotografiată pe zi plecând de la The London Clinic, acolo unde Kate Middleton se recuperează și ea după o operație abdominală. Îmbrăcată într-o salopetă albastră, Regina Camilla le-a zâmbit tuturor celor care așteptau afară. În acel moment, Camilla i-a informat și pe binevoitorii adunați despre starea de sănătate a soțului ei. "Este bine, vă mulțumesc", a spus ea, potrivit lui Chris Ship de la ITV. Se înțelege că Regele Charles se simte bine după intervenția chirurgicală suferită vineri.

Palatul Buckingham a confirmat vineri că monarhul se afla la o unitate medicală pentru această procedură, menționând într-o declarație că a fost "internat într-un spital din Londra pentru un tratament programat".

"Majestatea Sa ar dori să le mulțumească tuturor celor care i-au trimis urări de bine în ultima săptămână și este încântat să afle că diagnosticul său are un impact pozitiv asupra conștientizării sănătății publice", a împărtășit Palatul Buckingham în declarație.

Regele Charles i-a făcut, de asemenea, o vizită prințesei de Wales, în vârstă de 42 de ani, în același spital, înainte de propria operație, mai scrie People. 

O sursă regală a declarat pentru aceeași sursă că Regele Charles va putea în continuare să își îndeplinească cerințele și îndatoririle constituționale în ciuda operației. De asemenea, se înțelege că Regele Charles și-a dezvăluit diagnosticul în încercarea de a încuraja bărbații să se supună unui control. Potrivit site-ului web al Serviciului Național de Sănătate din Marea Britanie, anunțul regelui a dus la o creștere de 1.000% a căutărilor despre mărirea prostatei. "A fost înțelept să fie mai deschis în această privință, pentru că, altfel, oamenii ar fi putut să se gândească la ce este mai rău", a declarat o persoană din interiorul palatului.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg