De-o eleganță aparte! Apariția Reginei Camilla la un dineu, fără Regele Charles

4 decembrie, 2023

Regina Camilla a fost însoțită de două rude ale Regelui Charles la un dineu de premiere militară, eveniment care a avut loc joi seară.

Regina Camilla (14) jpg

Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a avut o apariție extrem de eleganță, îmbrăcată într-o rochie de catifea cu model albastru, la ceremonia bienală a The Rifles la Guildhall, în City of London.

Reginei, care este colonel-șef al regimentului, i s-au alăturat vărul regretatei regine Elisabeta a II-a, prințul Richard, ducele de Gloucester și soția sa, Birgitte, ducesă de Gloucester, care sunt coloneii regali ai unității. Vorbind despre perioada care a trecut de când a participat la evenimentul din 2021, Regina Camilla le-a spus tuturor celor prezenți la eveniment: "Ultimii doi ani au pus în valoare magnific The Rifles".

Ea a adăugat: "S-au întâmplat multe de când ne-am adunat ultima dată aici, la Guildhall - de la o invazie la scară largă, cea mai mare din Europa după cel de-al Doilea Război Mondial, până la prima încoronare din ultimii 70 de ani. Constat cu mândrie că soldații au rămas cu îndrăzneală în posturile lor." Regina Camilla are legături personale cu militarii de la The Rifles, prin intermediul regretatului ei tată, maiorul Bruce Shand, despre care a spus că ar fi vrut ca ea să-i "laude pe cei dragi, care fac posibilă munca voastră și mențin focul de acasă aprins".

Două batalioane de pușcași fac parte din celebra Brigadă a 7-a de infanterie, cunoscută și sub numele de Șobolanii deșertului, alături de care a servit maiorul Shand. Regina a făcut referire la istorica încoronare care a avut loc pe 6 mai, spunând: "Trebuie să spun că a vedea 4.000 de soldați, marinari și aviatori la paradă a fost ceva extraordinar, iar cele trei urale din grădina Palatului Buckingham au fost de neuitat. Mulțumirile mele se îndreaptă către Rifles și către Fanfara și Bugles of The Rifles pentru că au reprezentat Regimentul cu atâta mândrie și distincție - tunicile verzi elegante au fost un contrast binevenit față de toate hainele roșii, dantela și volanele."

În timp ce Regina Camilla ținea acest discurs joia trecută, Regele Charles se pregătea de vizita lui de două zile în Dubai, unde vineri a ținut un discurs la deschiderea Conferinței Națiunilor Unite privind schimbările climatice din 2023, unde a participat și președintele Klaus Iohannis. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg