De-o eleganță desăvârșită! Într-o salopetă albă, Prințesa Charlene de Monaco a arătat ca un movie star

20 iunie, 2024

Soția Prințului Albert, Prințesa Charlene, a arătat ca o vedetă de cinema la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo!

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg

Prințesa Charlene s-a întrecut pe sine când a sosit marți seară la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo, alături de soțul ei, Prințul Albert. Regala născută în Zimbabwe, în vârstă de 46 de ani, a apărut la eveniment îmbrăcată într-o salopetă albă superbă, care i-a evidențiat talia și i-a alungit picioarele.

Articolul vestimentar cu un singur umăr creat de casa de modă Elie Saab are în partea de sus și o capă, iar la nivelul decolteului are o serie de decupaje din dantelă albă transparentă. Ansamblul de designer al Prințesei Charlene a fost asortat cu o pereche de pantofi de culoare auriu, cu vârful ascuțit și o pereche uimitoare de cercei cu diamante.

În ceea ce privește coafura, Prințesa Charlene, care e tunsă bob, a avut părul ondulat și prins într-o parte. Machiajul ei a arătat, de asemenea, perfect, la ochi a avut farduri în tonuri de roz, iar pe buze a purtat un luciu nude. 

În decursul aceleiași zile, pe 18 iunie, Prințesa Charlene a fost văzută purtând un look total diferit. Fosta înotătoare olimpică și soțul ei, Prințul Albert, au asistat la aprinderea flăcării olimpice înaintea Jocurilor Olimpice de vară de la Paris, care vor începe pe 26 iulie.

Acolo, ea a purtat o pereche de pantaloni sport și un top alb cu mânecă lungă cu logo asortat, precum și o pereche de adidași de alergare, în timp ce mergea de mână cu soțul ei. S-ar părea că Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco au lăsat toate problemele în urmă, cei doi au apărut fericiți, degajați și copilăroși. Alături de ei au apărut mai târziu și gemenii lor, Prințul moștenitor James și Prințesa Gabriella.

Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica   Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (2) jpg

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (1) jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la serata de Investituri regale la Palatul Regal, Nicu Alifantis decorat cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
femei regale în ținute de toamnă colaj jpg
Regina Matilde știe să joace și biliard   FOTO Casa Regală belgiană (9) jpg
Nepoți Regele Mihai și fiicele sale profimedia 0221961055 jpg
Regalele nordice la Berlin colaj jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințesa Muna al Hussein a Iordaniei in Romania cu Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (4) jpeg
Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg