De vară! Regina Letizia a Spaniei, apariție perfectă într-o rochie florală, care costă 850 de euro

24 iulie, 2024

Regina Letizia a Spaniei bifează încă o apariție într-o ținută de nota 10!

Regina Letizia Foto Profimedia (2) jpg

Se anunță a fi o săptămână plină de evenimente și călătorii pentru Regina Letizia a Spaniei!  Joi și vineri ea va fi la Paris, Regina Letizia va participa la diverse activități care marchează începerea Jocurilor Olimpice din 2024. Ulterior, duminică, se va deplasa la Mallorca, unde va lua parte la un eveniment. 

Cu toate acestea, până atunci, ea a apărut ieri în Barcelona, unde a luat parte la reuniunea anuală a directorilor centrelor Institutului Cervantes. 

Ținuta superbă purtată de Regina Letizia

La întâlnirea de ieri, primul eveniment instituțional al reginei din această săptămână, care a avut loc la Primăria Barcelonei, ea a apărut într-un outfit.

Regina Letizia a îmbrăcat o rochie cămașă de Carolina Herrera care este deosebit de izbitoare pentru imprimeul său floral cu un finisaj superb. Cu un fundal alb și modele fuchsia, acest model, care costă 850 de euro, este realizat din crep de Chine cu amestec de mătase, are guler cămașă, fundiță în talie, mâneci lungi cu manșete din perle și e de lungime midi.

Pentru a-și completa ținuta care are în centru noua ei rochie florală, Regina Letizia a dorit ca accesoriile sale să se potrivească cu gama de culori a rochiei cămăși. Pe de o parte, ea și-a readus geanta Initials Insignia Satchel în fucsia de la Carolina Herrera, un design cu o închidere care aduce un omagiu celei de-a 35-a aniversări a mărcii. Prima dată am văzut-o cu aceaștă poșetă la sosirea ei în Cuba pe 11 noiembrie 2019 pentru a lua parte la un tur al insulei.

În ceea ce privește încălțămintea, Regina Letizia a repurtat sandalele albe cu barete și un toc gros de 5 centimetri. Acestea sunt modelul Melanie 50 de la BOSS Hugo Boss, pe care îl are și în negru.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg