Decizia controversată luată de Meghan Markle. “Nu are nicio intenţie să se întoarcă în Marea Britanie!”. Cine susţine asta

16 februarie, 2022
5 mego4 jpg jpeg

Tom Bower susţine că lui Meghan Markle nu-i mai pasă dacă este binevenită la Londra după ce a părăsit familia regală în urmă cu doi ani. Biograful va detalia întreaga poveste într-o carte.

“Meghan Markle nu are de gând să se întoarcă în Marea Britanie, deoarece Marea Britanie este o cauză pierdută pentru ea şi prinţul Harry”, susţine  biograful regal.

Meghan şi Harry au părăsit Anglia în 2020 şi acum locuiesc în California cu cei doi copii ai lor, Archie şi Lilibet.  De atunci, Harry a revenit în Marea Britanie de două ori, dar de fiecare dată a călătorit singur, iar Meghan şi fiul lui Archie nu au mai fost în Marea Britanie de doi ani.

stanga
dreapta
1 meghan markle profimedia 0642598438 jpg jpeg
5 harry meg archie si lilibet jpg jpeg
2 mego1 jpg jpeg
3 mego2 jpg jpeg
4 mego3 jpg jpeg
5 mego4 jpg jpeg

Povestea nu se opreşte însă aici. Fiica celor doi, Lilibet, care s-a născut în California, nu a ajuns niciodată în ţară. Ba mai mult, nu şi-a văzut nici celebrele rude.

„În acest moment, destinaţia finală a lui Meghan este neclară, dar ea are cu siguranţă sprijinul necesar  pentru a încerca o carieră politică în America. Marea Britanie este o cauză pierdută pentru Sussex. Nu are nicio intenţie să se întoarcă”.  Cu toate acestea, el subliniază că, dacă în Marea Britanie este contestată, în SUA este admirată.  El susţine că mini-turul lui Harry şi Meghan la New York de anul trecut a fost considerat un succes şi că ea are un sprijin solid în rândul „democraţilor, minorităţilor şi tinerilor”.

Între timp, luna trecută, Harry a susţinut că nu poate să îi aducă pe Meghan şi pe cei doi copii ai lor în Marea Britanie din cauza lipsei de securitate.

El şi Meghan au pierdut protecţia Poliţiei când au făcut un pas în spate din rolurile pe care le deţineau în familia regală. „Aceasta este cartea de care Meghan se va teme”, susţine o sursă. "Tom este îngrozitor de amănunţit în cercetările sale. Nicio piatră nu va fi lăsată neîntoarsă".