Decizia luată de Meghan Markle a mirat pe toată lumea. Ce nu are în turneul regal?

12 iulie, 2018
The Duke And Duchess Of Sussex Visit Ireland jpeg

Poate cea mai mediatizată vedetă de pe întreaga planetă în ultimele luni, Meghan Markle reuşeşte să atragă toate privirile la fiecare apariţie publică. În prezent, ea se află alături de soţul ei, Prinţul Harry, într-un turneu regal în Irlanda, dar una dintre deciziile ei i-a mirat pe mulţi.

image

Chiar dacă în prima zi de turneu a schimbat foarte multe ţinute, machiajul a fost aproape la fel pe durata întregii zile. Cum s-a întâmplat acest lucru? Ducesa de Sussex se află în Irlanda fără make-up artist, decizie pe care a luat-o deoarece îi place să aibă un machiaj cât mai simplu, pe care şi-l face singură.

Daniel Martin, make-up artistul care se ocupă de obicei ca Meghan Markle să arate impecabil şi care a machiat-o pe aceasta în ziua nunţii, a afirmat că fosta actriţă nu a avut nevoie de ajutorul lui în Irlanda: „Nu am machiat-o eu, dar s-a descurcat foarte bine singură. Chiar dacă a schimbat mai multe ţinute, machiajul a fost impecabil de fiecare dată“.

Nu cu mult timp în urmă, Daniel Martin dezvăluia că Meghan vrea să aibă un ten cât mai natural şi curat, chiar dacă majoritatea celebrităţilor optează pentru un machiaj cât mai complex.Recente pe Ok! Magazine

letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG
letizia profimedia 0711056552 jpg
met6 jpg