Decizia luată de Meghan Markle a mirat pe toată lumea. Ce nu are în turneul regal?

Citeste tot despre:

, ,

Poate cea mai mediatizată vedetă de pe întreaga planetă în ultimele luni, Meghan Markle reuşeşte să atragă toate privirile la fiecare apariţie publică. În prezent, ea se află alături de soţul ei, Prinţul Harry, într-un turneu regal în Irlanda, dar una dintre deciziile ei i-a mirat pe mulţi.

Chiar dacă în prima zi de turneu a schimbat foarte multe ţinute, machiajul a fost aproape la fel pe durata întregii zile. Cum s-a întâmplat acest lucru? Ducesa de Sussex se află în Irlanda fără make-up artist, decizie pe care a luat-o deoarece îi place să aibă un machiaj cât mai simplu, pe care şi-l face singură.

Daniel Martin, make-up artistul care se ocupă de obicei ca Meghan Markle să arate impecabil şi care a machiat-o pe aceasta în ziua nunţii, a afirmat că fosta actriţă nu a avut nevoie de ajutorul lui în Irlanda: „Nu am machiat-o eu, dar s-a descurcat foarte bine singură. Chiar dacă a schimbat mai multe ţinute, machiajul a fost impecabil de fiecare dată“.

Nu cu mult timp în urmă, Daniel Martin dezvăluia că Meghan vrea să aibă un ten cât mai natural şi curat, chiar dacă majoritatea celebrităţilor optează pentru un machiaj cât mai complex.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA