Decizia luată de Meghan Markle care arată că nu are de gând să mai pună piciorul în Marea Britanie

30 aprilie, 2024

Decizia lui Meghan Markle de a nu-l însoți pe soțul ei, Prințul Harry, în Marea Britanie săptămâna viitoare pare să arate că aceasta nu are „niciun plan” de a mai vizita vreodată Marea Britanie, susține un expert regal.

Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg

Prințul Harry urmează să meargă în Marea Britanie, la Londra, pe 8 mai unde va lua parte la o ceremonie specială pentru a marca cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus! Se pare că soția lui, fosta actriță Meghan Markle, a luat decizia de a nu i se alătura soțului ei la acest eveniment important. 

Meghan Markle a vizitat ultima dată Marea Britanie în septembrie 2022 și nu a mai revenit nici anul trecut, dar nici acum, în 2024. În urma speculațiilor potrivit cărora s-ar putea alătura lui Harry la vizita de acum, expertul regal Richard Palmer susține că decizia ei de a-l însoți arată, de fapt, că s-ar putea ca ea să nu mai viziteze niciodată Marea Britanie.

Pe X, fostul Twitter, el a precizat: „Timpul poate fi un mare vindecător, așa că este dificil să fim siguri, dar se pare într-adevăr că Meghan nu are planuri de a se întoarce în Regatul Unit”.

Prințul Harry nu se întoarce singur în Marea Britanie

Deși Meghan Markle nu-l însoțește, Prințul Harry nu călătorește din America în Marea Britanie singur. La evenimentul în cinstea Jocurilor Invictus va avea alături mai mulți apropiați. 

Un tweet de pe contul oficial X al Jocurilor Invictus a făcut lămuriri în acest sens: „Fundația Jocurile Invictus va sărbători 10 ani de schimbare a vieților și de salvare a vieților cu un «Serviciu de mulțumire» la Catedrala St Paul's pe 8 mai.

Ni se vor alătura patronul nostru, Prințul Harry, Ducele de Sussex, actorul Damian Lewis și membri ai comunității Invictus din întreaga lume pentru a marca această ocazie.”

Deși nu i se va alătura în Marea Britanie, Meghan Markle va merge împreună cu Prințul Harry în Nigeria câteva zile mai târziu, pentru o vizită care pare să imite un turneu regal. Cei doi vor participa la o serie de activități culturale în timpul călătoriei lor.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg