Decizia prințului William în privința Camillei. Ce le-a spus copiilor

5 octombrie, 2022
camilla2 william jpg

Prințul William le-a spus copiilor săi că neobosita Camilla nu este bunica lor.

Prințul și Prințesa de Wales au ieșit la rampă pentru prima dată de când și-au luat noile titluri. William și Kate au călătorit în Anglesey, unde au locuit trei ani după căsătorie, iar mai târziu în Swansea. Trecerea în neființă a Reginei Elisabeta a schimbat rolurile regale, Charles devenind Rege și Camilla Regina Consoartă. 

Camilla și-a câștigat o poziție puternică în familia regală după un început dificil. Dar o nouă carte dezvăluie că ea are încă o relație mai rece cu unii dintre regali.

Angela Levin explică în cartea sa, „Camilla: From Outcast to Queen Consort”, modul în care soția lui Charles și-a gestionat relația atât cu copiii, cât și cu nepoții Regelui de-a lungul anilor.

Levin spune că „William a arătat clar că Camilla este soția tatălui său, dar nu o bunică  pentru copiii săi”.

Expertul aruncă, de asemenea, o privire la modul în care Camilla i-a abordat pe William și prințul Harry după ce s-a căsătorit cu Charles în 2005. „William și Harry aveau 23, respectiv 20 de ani, când Camilla le-a devenit oficial mama vitregă în 2005. Era mai mult o persoană prietenoasă. pe care o vedeau ocazional la adunările regale. Ea a încercat să fie mai degrabă încurajatoare decât influentă”.

„Nici nu a încercat să preia vreo responsabilitate ca bunică vitregă față de copiii familiei Cambridge, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, mai ales că părinții lui Kate, Carole și Michael Middleton, sunt atât de apropiați de cei mici”.

Mai multe pentru tine...

Sosirea Camillei în sânul familiei regale s-a produs după moartea tragică a Prințesei Diana. Charles avusese o aventură cu Camilla, ceea ce înseamnă că nu a primit cea mai caldă primire din partea publicului.

În cartea ei „The Palace Papers”, Tina Brown scrie că William și Harry au „tolerat”-o pe Camilla, dar nu au plăcut-o niciodată.  Brown a explicat cum, în 1996, Charles l-a angajat pe Mark Bolland, un director de relații publice, pentru a ajuta la îmbunătățirea imaginii sale.

Bolland a ajutat-o, de asemenea, pe Camilla să „câștige acceptarea” din partea publicului datorită legăturii sale cu media.

În cartea ei „Prince William: Born to be King”, Penny Junor citează o sursă regală care vorbește despre modul în care viziunea lui William despre Camilla s-a schimbat de-a lungul anilor.

„Pentru a fi corect cu Camilla, ea nu a încercat niciodată să fie mamă, dar era „cealaltă femeie” și era acolo și îi lua timpul lui tati”.

Între timp, o sursă declară pentru Daily Mail: „Au fost dispute uriașe în familie, în primele etape ale căsătoriei lui Charles cu Camilla. William nu avea cea mai bună relație cu tatăl său pe atunci”.Recente pe Ok! Magazine

kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana