Decizia radicală luată de Meghan Markle la început de an!

10 ianuarie, 2018
Prince Harry and Meghan Markle Visit Reprezent jpeg

Cum a doua săptămână din an a reprezentat şi a doua ocazie în care Meghan şi Prinţul Harry au dus la bun sfârşit o altă îndatorire regală, fosta actriţă s-a văzut nevoită să ia o decizie radicală, pe care a amânat-o de la anunţul logodnei cu Prinţul Marii Britanii.

Meghan, ieri, la o a doua îndatorire oficială

După cum ştim, regalităţile nu au conturi pe reţelele de socializare, existând, însă, pagini oficiale, administrate de specialişti, prin care se comunică informaţii oficiale despre capetele încoronate. Ei bine, Meghan a avut, până acum, o pagină de Facebook, un cont pe Instagram şi-un altul pe Twitter.

Începutul de an, însă, a convins-o pe Meghan să renunţe la toate acestea, respectând astfel regulile de la Palat. De acum în colo, fanii internauţi ai fostei actriţe vor putea afla lucruri noi despre aceasta urmărind conturile oficiale de pe reţelele de socializare ale Palatului Kensington ori Clarance House.

Decizia ei a fost anunţată public chiar de către Palatul Kensington: ”Domnişoara Markle este recunoscătoare pentru persoanele care au urmărit-o în mediul online de-a lungul anilor, însă cum nu le-a mai folosit de-o vreme, a luat decizia de a le închide”.

Meghan se alătură, astfel, tuturor membrilor familiei regale britanice, care nu au conturi pe reţelele de socializare. Amintim că, în luna aprilie, a anului 2017, Meghan şi-a închis şi blogul, ”The Tig”. ”După aproape trei ani minunaţi, porniţi în această aventură cu voi, e timpul să-i spun la revedere blogului. Ceea ce a început ca o pasiune s-a transformat într-o comunitate uimitoare care mă inspiră şi sprijină. Mi-aţi făcut zilele mai senine şi pline de experienţe fericite. (...) Vă mulţumesc pentru tot!”, stă scris pe pagina de întâmpinare a blogului ei personal, The Tig.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

caroline de monaco profimedia jpg
Regina Letizia la Madrid, Foto Profimedia (12) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
kate middleton profi jpg
cuplu regal profi jpg
camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg