Decizia radicală luată de Meghan Markle la început de an!

Cum a doua săptămână din an a reprezentat și a doua ocazie în care Meghan și Prințul Harry au dus la bun sfârșit o altă îndatorire regală, fosta actriță s-a văzut nevoită să ia o decizie radicală, pe care a amânat-o de la anunțul logodnei cu Prințul Marii Britanii.

Meghan, ieri, la o a doua îndatorire oficială

După cum știm, regalitățile nu au conturi pe rețelele de socializare, existând, însă, pagini oficiale, administrate de specialiști, prin care se comunică informații oficiale despre capetele încoronate. Ei bine, Meghan a avut, până acum, o pagină de Facebook, un cont pe Instagram și-un altul pe Twitter.

Începutul de an, însă, a convins-o pe Meghan să renunțe la toate acestea, respectând astfel regulile de la Palat. De acum în colo, fanii internauți ai fostei actrițe vor putea afla lucruri noi despre aceasta urmărind conturile oficiale de pe rețelele de socializare ale Palatului Kensington ori Clarance House.

Decizia ei a fost anunțată public chiar de către Palatul Kensington: ”Domnișoara Markle este recunoscătoare pentru persoanele care au urmărit-o în mediul online de-a lungul anilor, însă cum nu le-a mai folosit de-o vreme, a luat decizia de a le închide”.

Meghan se alătură, astfel, tuturor membrilor familiei regale britanice, care nu au conturi pe rețelele de socializare. Amintim că, în luna aprilie, a anului 2017, Meghan și-a închis și blogul, ”The Tig”. ”După aproape trei ani minunați, porniți în această aventură cu voi, e timpul să-i spun la revedere blogului. Ceea ce a început ca o pasiune s-a transformat într-o comunitate uimitoare care mă inspiră și sprijină. Mi-ați făcut zilele mai senine și pline de experiențe fericite. (…) Vă mulțumesc pentru tot!”, stă scris pe pagina de întâmpinare a blogului ei personal, The Tig.

foto: arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA