Deducția alarmantă a unui biograf regal: "Kate Middleton e grav bolnavă"

4 martie, 2024

Un biograful regal susține că deține detalii alarmante despre operația serioasă prin care a trecut Kate Middleton, dar că nu poate dezvălui toate aceste informații.

Kate Middleton (55) jpg

Autorul și fostul jurnalist BBC Tom Bower, care a scris cărți despre Prințul Harry, Meghan Markle și Regele Charles, susține că cei cu care a vorbit din cercurile regale spun că operația lui Kate Middleton a fost „una foarte delicată”.

„Nu s-a spus ce fel de operație a fost”, a declarat Tom Bower pentru emisiunea TalkTV. „Dar înțeleg că a fost foarte grav. Nu voi dezvălui ceea ce am aflat, dar ea este grav bolnavă. Nu este fatal, însă, prințesa își va reveni”, a continuat Bower.

„Dar este un proces lung de vindecare. Acesta este motivul pentru care a dispărut din atenția publicului”, a concluzionat biograful despre sănătatea Prințesei de Wales.

Expertul este de părere că acesta este un moment prost pentru monarhie și un moment prost pentru Marea Britanie, în general. „Ne face pe toți să apreciem monarhia mai mult decât înainte. Regele este bolnav, probabil mai grav decât ne dăm noi seama. Prințesa de Wales, viitorul monarhiei, este și ea grav bolnavă”, continuă Bower.

La sfârșitul săptămânii trecute, surse apropiate Palatului au declarat că prințesa se simte bine, iar un purtător de cuvânt al lui Kate Middleton a explicat: „Am anunțat foarte clar de la început că Prințesa de Wales va fi absentă din spațiul public până după Paște, iar Palatul Kensington va oferi actualizări doar atunci când și dacă va apărea ceva semnificativ”.

Această intervenție a apărut ca urmare a speculațiilor apărute pe social media după absența neașteptată, survenită în ultimul moment, a Prințului de Wales de la slujba de comemorare a regretatului Rege Constantin al Greciei, care a fost organizată la Windsor, în prezența multor familii regale înrudite între ele, precum cele grecești și spaniole.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram