Dependentă de mișcare. Ce sport face Kate Middleton la palat

27 ianuarie, 2023

Faimoasa mămică a trei copii a preluat tot mai multe responsabilități regale de când a devenit soția moștenitorului tronului britanic și arată minunat în tot acest timp. Cum se menține în formă?

image

Chiar și după ce a născut de trei ori, Prințesa de Wales nu a renunțat la a face tot ce-i stă în putință pentru a arăta bine. Și ne referim aici mai mult la silueta ei trasă ca prin inel decât la preocuparea de-a purta ținute deosebite. Astfel, a rămas activă și interesată de-a se menține suplă prin exerciții fizice, în ciuda rolului tot mai important pe care-l joacă în familia regală britanică și-a timpului ei limitat.

Conform celor susținute de biograful ei regal, Kate e o „sportivă împătimită”, care adoră să „joace tenis și hockey și să navigheze cu barca încă de la vârstă fragedă”. Dar nu numai sportul este inclus în rutina ei de antrenament.

O sursă regală a dezvăluit, în Daily Mail, că „Kate este obsedată de exerciții fizice”, combinând, în mod frecvent, elemente din CrossFit, exerciții aerobice, canotaj de interior, ridicare de greutăți și cardio, pe care le îmbună după cum consideră potrivit. Nici nu-i de mirare că arată atât de bine, nu?

image

Totuși, ca mamă, soție, activistă și membră marcantă a familiei regale britanice, prințesa nu are de fiecare dată timp ca să meargă la sală. Astfel, a ajuns la un compromis. Încearcă să facă cât mai multă mișcare acasă, la palat, fiind inspirată de cei trei copii ai ei, care sunt, cum altfel?!, extrem de activi.

De pildă, aleagă întruna după copii, îi ridică în brațe și face tot felul de activități fizice cu ei. În timpul unei vizite recente la Rugby Football Union, Kate Middleton a fost întrebată care este antrenamentul ei obișnuit din ultima vreme. Iar ea a recunoscut că cea mai mare parte a activității ei fizice provine de la simplul fapt că este părinte.

Editorul Rebecca English, de la Daily Mail Royal, a scris pe Twitter răspunsul pe care l-a primit de la viitoarea Regină a Marii Britanii: „Antrenamentul meu actual constă în a alerga după copii... de fiecare dată când pot să mai strecor câte un exercițiu, o fac... activitatea mea fizică constă și în a sări pe trambulină cu copiii mei înainte de-a merge la școală”, a dezvăluit Kate.

Mai multe pentru tine...

„Suntem tot timpul extrem de competitivi unii cu alții. Ei toți adoră să facă sport și Louis e înnebunit după rugby”, a ținut să adauge prințesa. Se pare că cei mici au moștenit pasiunea pe care o are Kate pentru sport, lucru care nu poate decât să le facă bine acum și în anii ce vor urma.  

Foto - GettyImages, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg