Desertul preferat al lui Kate Middleton! Îl cere de fiecare dată când merge la restaurant

8 august, 2023

Prințesa Kate Middleton preferă să țină o dietă foarte sănătoasă, dar se pare că atunci când ea și Prințul William iau cina la vreun restaurant, ea are un desert preferat pe care îl comandă mereu.

kate middleton in bath (7) jpg

Kate Middleton are de ani de zile un regim sănătos și echilibrat, dar, la o anumită perioadă de timp, mai și trișează cu dieta ei. Se știe că Prințesa Kate Middleton preferă mâncărurile simple și nutritive, pregătite în propria bucătărie, dar, cu toate acestea, atunci când ea și Prințul William au ocazia, ei iau masa în pub-urile locale din Marea Britanie.

Și se pare că, atunci când vine vorba de desert, dacă desertul britanic clasic "sticky toffee pudding" se află în meniul restaurantului, sunt șanse mari ca ea să îl comande. S-a aflat că aceasta e budinca ei preferată în urmă cu câțiva ani, după ce a comandat-o la Old Boot Inn din Berkshire, în apropiere de casa părinților ei.

Bucătarul Rody Warot, care a lucrat anterior acolo, a declarat odată pentru revista People: „Kate Middleton este întotdeauna discretă și întotdeauna a complimentat cu mare amabilitate felurile de mâncare.... pentru desert, preferatul ei este budinca sticky toffee”.

Atunci când nu mănâncă în oraș, dar au totuși chef de un răsfăț, se pare că Prințul William și Kate Middleton comandă o mâncare cu curry, acesta fiind felul preferat al Prințesei de Wales. 

Kate Middleton a recunoscut că "iubește curry și condimentele" într-o excursie la începutul acestui an la Birmingham, împreună cu William, care a recunoscut că preferă opțiuni mai blânde. Cuplul regal a mai dezvăluit că "încearcă în secret o mulțime de restaurante cu curry din întreaga țară". Iar Kate a spus că și copiii iubesc "absolut" mâncarea indiană, notează Mirror

Celor doi le place, de asemenea, fish and chips. În 2021, ei au trecut pe la Anstruther Fish Bar din orașul de coastă Anstruther pentru o cină la pachet în valoare de 7,95 lire sterline.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg