Deși bolnavă, Prințesa de Wales n-a stat degeaba. La ce a lucrat intens Kate, alături de William, recent

24 iulie, 2024

Implicată și cu multe planuri de viitor! Așa este frumoasa Kate, care nu a stat degeaba nici măcar în această perioadă pe care și-a rezervat-o recuperării sale medicale.

Kate și William, Wales, Getty (4) jpg

Prințul și Prințesa de Wales sunt pasionați de subiectul ocrotirii sănătății mintale.

Ei au confirmat deja că un nou proiect „documentat” pe acest subiect va apărea mai târziu, în cursul anului.

Sănătatea mintală este unul dintre subiectele de care ambii regali sunt interesați cu pasiune și a fost dezvăluit că cei doi au finanțat personal o nouă inițiativă pentru a ajuta la îmbunătățirea rezultatelor sănătății mintale ale celor din comunitățile rurale.

Prințul William este așteptat să mai preia un nou patronaj în toamnă. Vestea vine pe fondul aflării recente a profitului impresionant pe care l-a avut Prințul de Wales ca urmare a statutului său de Duce de Cornwall. Acest Ducat este foarte profitabil și i-a rotunjit consistent conturile. Ducatul de Cornwall este gestionat exclusiv de prințul moștenitor, iar William l-a preluat de la Charles, tatăl său.

Da, financiar stau bine, la capitolul sănătate au existat provocări în acest an și iată că adorabila Prințesă de Wales face dovada că lucrează neîncetat în slujba misiunilor sale, chiar dacă din vizorul public s-a retras temporar.

Kate Middleton este foarte implicată în ceea ce înseamnă programe de ocrotire ale tinerilor. Gestionează programe sociale destinate încă din copilărie și ajungând până la provocările tinerilor în ceea ce privește sănătatea mintală.

Prințul și Prințesa de Wales conștientizează pericolele enorme care vin la pachet cu o societate care are tinerii afectați de depresii și anxietăți, tocmai de aceea sunt implicați în aceste campanii.

Între timp, viitoarea regină se ocupă și de revenirea sa. În timp ce a primit recomandări pentru chimioterapie, Kate se refugiază, oricât de des poate, în natură. Prințesa crede cu tărie că ieșirile sale în aer liber sunt o completare benefică în ceea ce înseamnă tratamentul său complet. 

În timpul pauzei pe care a luat-o de la aparițiile publice pentru a urma un tratament preventiv împotriva cancerului, Kate Middleton a fost văzută plimbându-se deseori în natură alături de Prințul William și copiii lor, Prinții George, Charlotte și Louis. În plus, prințesa își face timp și pentru plimbări solitare în pădure, doar cu câinii ei, profitând de aceste ocazii și pentru a face noi fotografii în natură.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg
Printesa Anne, Regele Charles si Regina Consoara Camilla   profimedia 0746361096 jpg