Deși se ocupă de copiii lor aflați în vacanță, Kate și William și-au făcut timp pentru anunțul trist

27 mai, 2024

Kate și William și-au întrerupt vacanța școlară pentru a face anunțul deosebit de trist pe platforma de socializare comună.

Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg

Prințul și Prințesa de Wales au dat un semn de viață în timpul vacanței semestriale a celor trei copii ai lor. Se știe că cei doi părinți regali se ocupă serios de urmașii lor, iar vacanțele școlare sunt perioadele acelea de familie în care micuții beneficiază de atenție exclusivă.

Totuși pe contul de socializare a celor doi prinți de Wales a apărut anunțul trist al unui deces. Anunțul a fost făcut sâmbătă, după ce un pilot RAF Coningsby a decedat.

„Am aflat cu deosebită tristețe în această după-amiază vestea decesului pilotului RAF Coningsby. Gândurile noastre se îndreaptă acum înspre familia îndoliată. Atât familia de sânge, cât și cea din misiuni.”

Faptul că acest mesaj este semnat W&C simbolizează faptul că a fost postat de înșiși Prinții de Wales William și Catherine.

Prințul de Wales a fost comandor aerian onorific la RAF Coningsby între 2008 și 2023, înainte de a-i preda rolul Prințesei de Wales, în august 2023.

Rolul Onorific Air Commodore presupune formarea unei relații cu cei care muncesc la centrul aerian, dar și să fii la curent cu toate noutățile legate de această divizie.

Pilotul răposat a cărui identitate nu a fost făcută publică a murit după ce un avion Spitfire din perioada celui de-al Doilea Război Mondial s-a prăbușit pe un câmp aproape de o stație RAF din Lincolnshire, au confirmat oficialii.

Aparatul de zbor făcea parte din flota RAF Coningsby, divizia Battle of Britain Memorial. RAF a menționat că va urma „investigație cuprinzătoare”, care să deslușească misterul prăbușirii. Deocamdată, nu a fost vehiculată nicio posibilă cauză a accidentului aviatic.

Declarația RAF spune: „Cu mare tristețe trebuie să confirmăm astăzi decesul unui pilot RAF într-un accident tragic în apropiere de RAF Coningsby. Familia pilotului a fost informată și cerem ca intimitatea acestora să fie respectată în acest moment dificil”.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Margareta a României la Palatul Elisabeta foto Facebook jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
William, GettyImages (1) jpg
Lady Louise, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și mama sa, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Regina Camilla la expoziția Gardening Bohemia, GettyImages (1) jpg
Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg
Prințesa moștenitoare Victoria, Prințul Daniel, Prințesa Estelle și Prințul Oscar la meci, Profimedia (3) jpg
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
Charlotte Casiraghi la Balul Rozelor GettyImages 2108414818 jpg
Regele Willem Alexander și Regina Maxima în SUA, Profimedia jpg
Regina Margareta încă activă, Profimedia (3) jpg