Despărțire neașteptată! Prințesa Charlotte Casiraghi l-a părăsit pe Dimitri Rassam

31 ianuarie, 2024

După șapte ani de glamour și romantism, o nuntă elegantă în iunie 2019 și nașterea unui băiețel, producătorul de film Dimitri Rassam și Charlotte Casiraghi, fiica cea mare a Prințesei Caroline de Hanovra, au decis să meargă pe drumuri separate, potrivit publicației „Voici”.

Prințesa Charlotte de Monaco l-a îndepărtat și pe al doilea bărbat din viața ei. FOTO: Profimedia
Prințesa Charlotte de Monaco l-a îndepărtat și pe al doilea bărbat din viața ei. FOTO: Profimedia

Prințesa Charlotte Casiraghi, nepoata Prințului Albert al II-lea și fata Carolinei de Monaco cu Stefano Casiraghi, tocmai l-a părăsit și pe tatăl celui de-al doilea băiețel al ei, cineastul Dimitri Rassam.

Frumoasa brunetă de 37 de ani a pus punct relației cu producătorul francez care a realizat filmul „The Three Musketeers: D'Artagnan” cu Vincent Cassel, Pio Marmaï și François Civil. Practic, ea a procedat la fel cum a făcut și cu tatăl primului său fiu, comediantul Gad Elmaleh, cu care are însă acum o relație prietenoasă de dragul băiatului lor, Raphaël.

Căsătoriți din iunie 2019, la trei ani după ce s-au îndrăgostit la prima vedere, Charlotte Casiraghi și fiul actriței franceze Carole Bouquet au fost mult timp preferații presei franceze, care adora să-i vadă sosind împreună la evenimente, unde se susțineau reciproc în proiectele lor profesionale.

„Ea este foarte importantă, dar, din nou, nu cred că sunt foarte original aici. Sunt foarte norocos că am o soție minunată și copii la fel de minunați", spunea Dimitri Rassam despre ea în timpul ultimei sale apariții pe platoul de filmare al „Quelle Epoque”. Dar acum se pare că frumoasa lor poveste de dragoste a luat sfârșit.

Potrivit informațiilor deținute de redacția „Voici”, cuplul trecea de ceva vreme printr-o criză, Prințesa Charlotte Casiraghi reproșându-i regizorului de 42 de ani că nu este suficient de prezent. „Dimitri, care a devenit unul dintre cei mai mari producători din Franța, își petrece tot timpul lucrând. Nu aveau o viață de familie, ceea ce era o povară pentru ea", a mărturisit o sursă. Cuplul a reușit întotdeauna să depășească orice dificultăți, până când o ceartă în special a aruncat totul în aer.

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg