Despărțire neașteptată! Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana pun punct căsniciei după 14 ani

22 aprilie, 2024

Familia regală elenă a anunțat despărțirea Prințului Nikolaos al Greciei de Prințesa Tatiana printr-un comunicat în care spune 'cât de dificilă este această decizie'.

Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (3) jpg

Prințul Nikolaos al Greciei și Tatiana Blatnik au pus capăt căsniciei lor. Cei doi, care s-au cunoscut la Gstaad, Elveția, în 2003 și care, după șapte ani de relație, s-au căsătorit în biserica Agios Nikólaos din Spetses, Grecia, au decis să se despartă după 14 ani de căsnicie și mai bine de două decenii împreună. Însăși familia regală greacă a fost cea care a anunțat decizia de separare a celor doi prin următoarea declarație : 

„Prințul Nikolaos și Prințesa Tatiana, după paisprezece ani de mariaj, au decis să își dizolve căsătoria. Amândoi își exprimă dificultatea acestei decizii, aprecierea și respectul profund pe care îl au unul față de celălalt, dar și dragostea cu care au pășit în toți acești ani.

Aceleași valori de respect și înțelegere vor sta la baza relației lor în viitor, o relație de prietenie profundă și sinceră. Ei vor continua să trăiască și să lucreze în Grecia, un loc în care amândoi se simt ca acasă. Familia le va fi mereu alături. Vă mulțumesc foarte mult pentru respect și discreție".

Povestea de iubire dintre Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana

Prințesa Tatiana a Greciei și Prințul Nikolaos s-au cunoscut la o petrecere de Revelion în Elveția. Din acel moment au început o relație romantică, iar după șapte ani, în decembrie 2009, Prințul Nikolaos a cerut-o în căsătorie pe tânăra Tatiana cu un inel spectaculos din safire care a aparținut Reginei Ingrid a Danemarcei.

Cei doi s-au căsătorit în august 2010, în cadrul unei nunți uimitoare, anunțată oficial la 8 decembrie 2009 de către biroul din Londra al fostului Rege Constantin, care a fost un adevărat eveniment social, fiind prima nuntă regală grecească din ultimii 70 de ani.

Printre cei prezenți s-au numărat Victoria de Borbón Dos-Sicilias, Prințul Michael de Kent, Lady Gabriella Windsor, Împărăteasa Farah Diba, Regele William și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Regele Victoria și Daniel al Suediei, Regele Frederick și Regina Mary a Danemarcei, Regina Margrethe și întreaga familie regală spaniolă. Trebuie amintit că Regina Sofia a Spaniei este mătușa lui Nikolaos al Greciei, ea e soră cu tatăl lui, Regele Constantin al II-lea al Greciei, care a murit în ianuarie 2023. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg