Detalii interesante despre nuntă au ieșit la iveală! Prințul Harry și Meghan Markle vor călca pe urmele Ducilor de Cambridge

La Palatul Regal din Londra, zilele până la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle sunt numărate. Lista invitaților a fost făcută, locul ceremoniei religioase a fost stabilit, la fel și cel al recepției de după, așa că mai sunt doar câteva detalii de pus la punct. În acest sens, Palatul Kensington a emis încă un comunicat prin care a anunțat ce tradiție vor respecta viitorii miri, imediat după oficializarea relației lor.

Nunta lor va avea loc pe 19 mai

Oficialii de la Palatul Kensington au anunțat că slujba de cununie va începe la ora 12:00, la Capela St. George, avându-l drept reverend pe David Conner. La ceremonia religioasă va participa, desigur, și Justin Welby, Arhiepiscopul de Caterbury. Imediat după schimbarea jurămintelor, adică după ora 13:00, Meghan și Harry vor oferi tuturor simpatizanților ocazia de a-i vedea călătorind cu caleașca regală, așa cum s-a întâmplat și-n cazul Ducilor de Cambridge. Caleașca va putea fi întâmpinată pe ruta Capela St. George – Hugh Street-Windsor Town-Palatul Windsor. Cei doi speră ca oamenii să participe într-un număr cât mai mare la acest eveniment atât de important din viața lor.

Ulterior, o recepție va avea loc la St. George`s Hall, unde Meghan și Harry își vor întâmpina invitații. Mai târziu în acea seară, Prințul Harry va găzdui o petrecere privată, la care sunt invitați miri, rudele lor și prietenii apropiați. Ne așteptăm ca la această petrecere să participe toți membri familiei regale, dar și invitați de seamă, precum Serena Williams, Priyanka Chopra, David Beckham, James Blunt, buni prieteni de-ai lui Meghan și-ai lui Harry.

foto: arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA