Detalii noi despre vizita Prințului Harry în Marea Britanie! S-a aflat și cine îl va însoți la Londra

29 aprilie, 2024

Peste doar câteva zile, Prințul Harry va călători din America în Marea Britanie, unde va lua parte la o slujbă importantă de la Catedrala St Paul's din Londra.

Prințul Harry Dusseldorf (1) jpg

Prințul Harry se va întoarce la Londra pentru o slujbă de mulțumire organizată pe 8 mai la Catedrala St. Paul din Londra, pentru a marca cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus, pe care el le-a fondat în 2014.

Într-o postare distribuită duminică de contul oficial de Instagram al Jocurilor Invictus, s-a dezvăluit că la eveniment va fi prezent și actorul Damian Lewis. Alături de o imagine retrospectivă a Prințului Harry, încurajând un concurent, echipa de organizare a Jocurilor Invictus a scris: „Fundația Invictus Games va sărbători 10 ani de schimbare și salvare de vieți cu un serviciu de mulțumire la Catedrala St. Paul pe 8 mai". 

„Ni se vor alătura patronul nostru, Prințul Harry, Ducele de Sussex, actorul Damian Lewis și membri ai comunității Invictus din întreaga lume pentru a marca această ocazie".

Un comunicat oficial a mai dezvăluit că Prințul Harry va ține un discurs, în timp ce actorul Damian, cunoscut pentru rolurile principale din „Homeland” și „Band of Brothers”, va recita poemul Invictus. De asemenea, vor fi prezenți reprezentanți din toate națiunile participante la Jocurile Invictus, inclusiv militari răniți în lupe și veteranii. 

Prințul Harry a fondat Jocurile Invictus pentru a ajuta la reabilitarea militarilor și veteranilor răniți și bolnavi din întreaga lume, oferindu-le provocarea de a concura în evenimente sportive similare Jocurilor Paralimpice.

Nu se știe dacă Meghan Markle, soția lui Harry, va călători în Marea Britanie cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie, în vârstă de patru ani, și Prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani. Ducele de Sussex nu a mai fost în Marea Britanie din februarie, de când Regele Charles, tatăl său, a anunțat public că suferă de cancer. Întrevederea lor a durat atunci aproximativ 45 de minute.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (1) jpg
FotoJet Margareta jpg
Peter Philips, Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria GettyImages 2152632644 jpg
Nicolae și Alina ai României în port popular 2 jpg
FotoJet Zara jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Prințul William la Premiile Bafta GettyImages 2013605929 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Nigeria Foto Profimedia (3) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Victoria a Suediei Foto Profimedia (1) jpg
Meghan Markle în Nigeria colaj jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria la 10 mai 2024   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg