Complicatele deplasări ale Prințului Charles! De la somn până la masă, viitorul rege britanic nu acceptă nimic din ce nu e al lui

26 aprilie, 2022
Prințul Charles și Camilla jpg

Detalii uimitoare despre Prințul Charles. Călătoriile viitorului rege al Angliei sunt foarte complicate pentru angajații săi.

Nu e ușor să-i pregătești bagajul Prințului Charles. Căci într-adevăr trăiește și călătorește ca un regal. În controversata carte “The Palace Papers”, care de azi va putea fi cumpărată, se arată detalii uimitoare despre rutina de viață și de călătorie a Prințului.

Că nu e așa simplu, o valijoară și gata. Chiar și pe distanțe scurte, Charles împachetează de parcă ar traversa un continent.

Prințul Charles (2) jpg

Autoarea Tina Brown dezvăluie rutina ciudată a viitorului monarh, chiar și când merge în vizită la casa de la țară a unui prieten.

Michael Fawcett, fostul ajutor al Prințului Charles, a detaliat cum moștenitorul Coroanei are nevoie de un bagaj halucinant pentru mulți, mai ales pentru cei care care sunt adepții ”travel light”. Căci primul născut al Reginei Elisabeta merge în călătorii cu propriul colac de toaletă, cu salteaua sa de pat ortopedică, cu propriile hârtii igienice și cu două tablouri care reprezintă peisaje scoțiene.

Prințul Charles (3) jpg

Iată ce scrie Brown: ”Când merge la prieteni, un camion ajunge cu o zi înainte, care îi aduce patul, mobila, câteva tablouri... Ajutorul său de nădejde, Michael Fawcett, se asigura că tot ce Prințul are nevoie va avea în camera în care urma să se odihnească. Este vorba de același valet care îi punea pasta pe periuța de dinți.”

De asemenea, un alt aspect important pentru viitorul rege este meniul. Căci Charles nu este la fel de nepretențios ca Regina Elisabeta. Prințul ajunge la dineuri cu agentul său de protecție, care îi pregătește un aperitiv cu Martini pe care îl înmânează unui chelner care i-l va servi lui Charles în propriul său pahar.



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg