Detaliile ascunse din rochia de mireasă a Prințesei Martha Louise! A radiat la nunta cu șamanul Durek

4 septembrie, 2024

Prințesa Martha Louise a Norvegiei a purtat la nunta ei o tiară care i-a fost dăruită la împlinirea vârstei de 18 ani de către bunicul său, Regele Olav al V-lea.

Prințesa Martha Louise și șamanul Durek Verrett Foto Profimedia (1) jpg

Prințesa Martha Louise a Norvegiei s-a căsătorit cu șamanul Durek Verrett în weekend, iar evenimentul a impresionat prin unele detalii neobișnuite, inclusiv o regula impusă invitaților, aceea de a nu posta pe social media imagini. În ciuda acestui fapt, Prințesa Martha Louise s-a căsătorit într-un mare stil, purtând la nunta cu șamanul Durek Verrett unul dintre designerii ei preferați, Tina Steffenakk Hermansen, un brand pe care l-a purtat și la petrecerea dinaintea nunții.

Prințesa a avut o mulțime de detalii la nunta ei care au fost precum un omagiu emoționant pentru cei dragi ei. Rochia ei din satin a fost brodată cu flori albe și aurii pe umeri și șolduri și a avut o trenă de 3 metri. Voalul ei avea monograma cuplului. Prințesa Martha Louise a optat, de asemenea, pentru bijuterii primite de la familia sa, o tiară pe care bunicul ei, regele Olav al V-lea, care domnea în Norvegia la acea vreme, i-o dăruise la împlinirea vârstei de 18 ani.

Prințesa Martha Louise a purtat, de asemenea, o tiară Garrard cu perle și diamante la banchetul de celebrare de la Palatul Regal din Oslo. Un detaliu deosebit a fost monograma unică a cuplului, pe care ea a avut-o pe voal. Mirele șaman a purtat același simbol pe manșetele fracului său, cu o cravată și o curea aurite. Într-un interviu pentru publicația Hello Magazine, ea a declarat că aceasta a fost partea tradițională a ținutei. Ea a adăugat că elementul „nou” a fost rochia ei de mireasă, în timp ce „detaliul albastru” a fost simbolul Quinterium special al lui Durek brodat în interior.

Prințesa Martha Louise a avut și alte detalii ascunse la nuntă, purtând o brățară asortată cu florile împodobite pe rochia ei. Pentru a nu se împiedica de rochia ei cu trenă lungă, Prințesa Martha Louise a apelat la un artificiu, ra și-a purtat rochia într-o buclă pentru a evita să o târască pe podea.

Conform unor zvonuri, invitații au fost nevoiți să scoată din buzunar 2.300 de lire sterline pentru a participa la eveniment. De asemenea, aceștia au primit vouchere pentru băuturi la recepția organizată la Hotel Union din Geiranger, în loc să aibă un bar deschis. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg