Detaliile contează! Bijuteria de mare valoare purtată de Kate Middleton în memoria Reginei Elisabeta

11 septembrie, 2023

Kate Middleton, în calitate de Prințesă de Wales, i-a adus un omagiu Reginei Elisabeta a II-a la un an de la moartea ei, purtând o pereche de cercei din colecția monarhului.

Kate Middleton cercei Regina Elisabeta (3) jpg

Pe 8 septembrie, familia regală a comemorat-o pe Regina Elisabeta. Kate Middleton a avut cea mai elegantă apariție într-o ținută vișinie semnată Eponine, alături de de Prințul William, la slujba de la Catedrala St Davids, din Țara Galilor.

Ineditul ținutei a fost dat de cerceii Silver Jubilee ai Reginei Elisabeta, numiți astfel deoarece au fost purtați de monarh pentru prima dată în timpul sărbătorilor sale de aniversare din 1977.

În deceniile care au urmat, cerceii au fost purtați atât de Ducesa de Edinburgh, cât și de Prințesa de Wales. Kate Middleton pare să țină în mod deosebit la setul cu diamante și perle. Ea a purtat cerceii în timpul vizitelor de stat în Canada și Olanda, precum și la slujba religioasă din ziua de Crăciun de la Sandringham.

În mod emoționant, Prințesa de Wales a purtat cerceii Reginei Elisabeta în zilele de după moartea Majestății Sale. Ea i-a ales și la apariția ei alături de Prințul William, la vizionarea omagiilor florale lăsate la Sandringham și la o recepție pentru demnitarii la Palatul Buckingham.

Kaye Middleton și Prințul William, omagiu pentru Regina Elisabeta

Tot în data de 8 septembrrie, Prințul William și Kate Middleton au distribuit o galerie foto în mediul online pentru a marca un an de la moartea Reginei Elisabeta a II-a. „Astăzi ne amintim viața extraordinară și moștenirea extraordinară a Majestății Sale Defuncte Regina Elisabeta”, se arată în descrierea postării.

„Tuturor ne este dor de tine. W & C.”. Semnătura indică faptul că postarea a fost scrisă de prințul și prințesa de Wales personal, și nu de un angajat al familiei regale. membru al casei lor regale.

Palatul Buckingham a publicat ulterior o scurtă declarație prin intermediul Instagram, mulțumindu-le celor care și-au împărtășit condoleanțele.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg