Detaliu surprinzător pe care mulți nu l-au sesizat în videoclipul emoționant de familie al Prințesei Kate

11 septembrie, 2024

Frumoasa Prințesă de Wales a vorbit recent despre ”călătoria” ei impresionantă împotriva cancerului, în timpul unui montaj emoționant.

Kate melancolică PNG

De data aceasta, Kate le-a luat-o fanilor regali înainte. Nu a mai așteptat ca publicul să se întrebe ce se petrece cu ea, dacă e bine, dacă își reia angajamentele regale. Nu. După mult savurata vacanță de vară, petrecută în natură și la Balmoral, alături de copii și de Regele și Regina Marii Britanii, familia Prinților de Wales a surprins pe 9.09 când au distribuit un filmuleț emoționant despre concluziile unor luni interesante, în care toată familia a fost nevoită să se regrupeze și să-și numere binecuvântările.

Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg

În toată această perioadă, familia lor s-a împuternicit! Iar asta se vede cu ochiul liber în deja foarte vizionatul clip regal, care a făcut înconjurul lumii și care a fost realizat de Will Warr.

Prințul și Prințesa de Wales au oferit o perspectivă fără precedent asupra vieții de familie, în timp ce Kate anunța că a terminat chimioterapia.

Într-un mesaj video emoționant, care detaliază călătoria ei împotriva cancerului, Kate Middleton poate fi văzută bucurându-se de relaxare în natură alături de Prințul William, Prințul George, 11 ani, Prințesa Charlotte, 9 ani și Prințul Louis, în vârstă de șase ani.

Într-o altă secvență interesantă inclusă în montajul realizat de de regizorul Will Warr în Norfolk luna trecută, familia este văzută fericită și competitivă, jucând cărți în jurul unei mese, împreună cu părinții lui Kate, Carole și Michael Middleton.

Carole și Michael Middleton  (1) png

Iată ce mod interesant au ales pentru a ține scorul: cu ajutorul capsulelor de cafea!

Se pare că William, Kate și copiii lor sunt mari fani ai jocurilor de cărți, deoarece există și alte imagini în care sunt surprinși jucând cărți: pe pătură, la picnic. Iar setul de joc este unul britanic, cu însemnele forțelor armate aeriene.

Jocul de cărți este o modalitate excelentă de a conecta cu copiii, de a le menține interesul activ și de a-i face competitivi.

Fără îndoială, jocurile lor de familie scot la iveală un pic de competiție amicală între toți, William și Kate fiind renumiți pentru competitivitatea lor atunci când se confruntă în timpul angajamentelor lor regale.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William, GettyImages (4) jpg
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
Charlene și Albert de Monaco profimedia 0908553700 jpg
Kate Middleton si Printul William in ziua logodnei, cu Pippa Middleton si James Middleton   Getty Images jpg
Meghan în Columbia, GettyImages (3) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Printesa Amalia a Olandei   Casa Regala olandeza jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg