Detaliul adorabil pe care Harry l-a dezvăluit în legătură cu fiica sa. De ce zice că Lili e binecuvântată

9 octombrie, 2024

Mezinul regal are un păr celebru: roșcat. Gena roșcaților apare și la verișoarele sale, prințesele Eugenie și Beatrice. Cu toate acestea, Prințul Harry găsește un nou motiv pentru a-i aduce elogii soției sale, Meghan Markle.

Lilibet Diana Mountbatten Windsor, Profimedia (1) jpg

Ducele de Sussex a vorbit cu candoare despre copiii săi, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, dezvăluind că tinerii au fost „binecuvântați” cu părul lung și des al mamei lor Meghan Markle.

Poate că, într-adevăr, textura firului de păr îi aparține Ducesei de Sussex, însă este evident că amândoi copiii seamănă cu el. Doar că fiul cel mic al Regelui Charles este în continuă admirație a soției sale și o cam vede peste tot. Ce-i drept, legătura lor sentimentală este una admirabilă.

meghan harry 2021 gettyimages jpg

În numărul de săptămâna aceasta a revistei HELLO!, directorul de conținut Sophie Vokes-Dudgeon scrie despre întâlnirea cu Harry la WellChild Awards de luna trecută. Harry, în vârstă de 40 de ani, este patronul organizației de caritate pentru copii și participă de ani de zile la premiile anuale, în timp ce HELLO! este un partener media longeviv.

Prințul Harry la Wellchild, Profimedia (2) jpg

„Știam că Premiile WellChild erau speciale pentru Prințul Harry, dar abia după ce l-am văzut în acțiune, am reușit să înțeleg cât de mult înseamnă această zi specială pentru mezinul regal în vârstă de 40 de ani”, a notat Sophie, care a participat la ceremonie.

Prințul Harry la Wellchild, Profimedia (3) jpg

Premiile WellChild se află de ani de zile sub înaltul său patronaj.

Le reprezintă ca regal, deși nu s-a văzut cu nimeni din familia sa de origine.

„Din momentul în care a ajuns la recepție, a avut o energie molipsitoare, fără fițe. Iar înaintea evenimentului, a povestit multe despre copiii săi.”, a adăugat Sophie, care a scris în continuare cele auzite de la Harry: „Archie și Lili au fost binecuvântați cu părul des al mamei lor, ne-a spus el.”

Cu toate acestea, cei doi copii Archie și Lilibet seamănă izbitor cu Ducele de Sussex, dar și cu mama lui, regretata Prințesă Diana, atât cât s-a putut observa din puținele imagini care există cu micuții. Harry și Meghan le asigură o viață foarte privată, departe de ochii curioșilor, lucru care în Marea Britanie n-ar fi putut fi posibil.

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Ducesa Sophie și Prințul Edward Foto Profimedia (4) jpg
Meghan Markle Foto Profimedia jpg
Regina Mary și Regele Frederik Foto Profimedia (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle însărcinată, în 2019, Foto Getty (3) jpg
Regele Felipe   GettyImages 1781874528 jpg
Pippa Middleton nuntă, GettyImages (2) jpg
Printesa Kako in tribune la tenis la Jocurile Japoniei   profimedia 0914636054 jpg
Nicole Coste, iubita stewardesa a lui Albert de Monaco, mama lui Alexandre Grimaldi   Instagram 2 jpg
Diana Vanity Fair jpg
Principesa Sofia la ambasada Germaniei de Ziua Germaniei   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpg
FotoJet Mary (2) jpg
Meghan Markle dieta jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
regele charles al iii lea profimedia jpg
FotoJet Sophie jpg
Meghan Markle și Harry colaj  jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg