Detaliul care îngrijorează legat de operația abdominală a lui Kate Middleton: ce ascunde palatul?

23 ianuarie, 2024

Săptămâna trecută, toată lumea era șocată de vestea legată de sănătatea lui Kate: prințesa a făcut o operație abdominală de urgență, pe care palatul a descris-o ca fiind una planificată.

Kate Middleton Crăciun 2023 (6) jpg

După această operația, Kate a rămas în spitalul privat din Londra în care a făcut intervenția pentru o perioadă de până la 14 zile, pentru recuperare.

Iar faptul că prințesa cu o sănătate robustă nu numai că a ajuns brusc în sala de operații, dar că va fi acolo pentru o perioadă atât de lungă de timp este îngrijorător, ce-i drept.

Și oricât de măsurat este tonul comunicatului de presă publicat de Palatul Kensington, stafful regal nu reușește să-i confere și un aer liniștitor.

De fapt, un anumit detaliu din acest comunicat aruncă lucrurile într-o lumină și mai îngrijorătoare.

Al treilea și ultimul paragraf al mesajului spunea că „Prințesa de Wales dorește să-și ceară scuze tuturor celor dezamăgiți de faptul că trebuie să-și amâne viitoarele evenimente”.

Ei bine, chiar dacă Palatul a declarat că operația lui Kate este una planificată, nu poate fi programată de mult  timp, dacă are atâtea „angajamente viitoare” pe care trebuie să le anuleze.

Dacă oficialii regali sunt ocupați cu anularea evenimentelor din agenda Prințesei de Wales „pentru câteva luni bune, pentru a-i permite timpul de recuperare adecvat”, așa cum susține ziarul The Times, atunci e clar că operația ei a fost puțin mai spontană decât vrea să lase să se înțeleagă Palatul. Mai mult, odată cu Kate, și Prințul William își face curat în agendă, pentru a petrece cât mai mult timp alături de soția sa suferindă și copiii lor.

"Nu mă pot gândi la o altă ocazie din istoria recentă în care membrii importanți ai familiei regale s-au scos pe tușă atât de brusc și pentru o perioadă atât de lungă de timp. Toate aceste acțiuni sunt perturbatoare", scrie jurnalista Daniela Elser pentru publicația australiană News.com.au. 

Perioada mare de recuperare de după operația de ieri i-a făcut pe mulți să-și dea cu părerea despre natura acesteia, unii susținând că poate fi vorba despre o histerectomie, mai exact extirparea uterului. 

Dacă în cazul lui Kate speculațiile rămân speculații, despre Regina Camilla știm sigur că a suferit o intervenție chirurgicală de acest tip la un spital din Londra, în 2007.

Pe atunci, Camilla avea 59 de ani și a avut nevoie de o perioadă de recuperare de șase săptămâni. Palatul a descris, atunci, operația ca fiind una de rutină și a spus că nu este legată de cancer.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg