Detaliul provocator al rochiei pe care Prințesa Catherine nu l-a acceptat. Cum am fi putut s-o vedem

11 mai, 2023

Prințesa de Wales are o siluetă de invidiat, care îi permite orice linie vestimentară. Însă statutul său regal o obligă să fie foarte atentă la detalii.

Kate Middleton GettyImages 1252663471 jpg

N-o s-o vedem vreodată pe Kate Middleton cu rochia decoltată sau despicată pe picior. Căci fix așa era modelul ținutei alese la una dintre petrecerile de dinainte de încoronare.

Prințesa Catherine a fost ravisantă într-una dintre culorile sale preferate, albastrul electric. Puțină lume știe însă că modelul original al acestei rochii este cu mult mai îndrăzneț, iar Kate Middleton și-a modificat rochia, pentru a fi cât mai sobră. Se pare că acesta este un obicei frecvent al soției Prințului William.

Rochia albastră superbă a lui Kate face parte din colecția nouă a uneia dintre casele sale de modă preferate: „Twisted Crêpe Midi Dress” a costat 360 de lire sterline, iar rochia originală are decolteu adânc și despicătură la fel de adâncă pe picior. Nici nu ne putem imagina cum ar fi arătat Kate Middleton îmbrăcată la eleganta recepție într-o ținută atât de îndrăzneață! Desigur că a modificat rochia, pentru a-i reflecta statutul și eleganța. Prințesa Catherine a realizat și o fotografie istorică alături de Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, și de Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska.

Kate jill olena jpg

Acesta este modelul original al rochiei.

rochie kate middleton jpg

La încoronare, Prințesa Catherine a fost spectaculoasă.

kate middleton (19) jpg

Kate Middleton a sosit la încoronarea din 6 mai a Regelui Charles îmbrăcată într-o rochie albă, purtând mantia Ordinului Regal Victorian, care reflectă statutul său de Dame Grand Cross of the Royal Victorian Order. Chiar Regina Elisabeta a numit-o pe Kate Middleton Dame Grand Cross of the Royal Victorian Order, cel mai înalt rang posibil, în 2019, iar vestea a anunțat-o la cea de-a 8-a aniversare a nunții lui Kate Middleton cu Prințul William. Ordinul Regal Victorian a fost creat de regina Victoria în 1896 pentru a-i permite acesteia să recunoască persoanele care au ajutat-o sau au reprezentat-o. Monarhul conducător selectează personal cine primește această onoare.

La cererea regelui și a reginei, Prințul William și Kate Middleton au purtat amândoi robe și mantii formale pentru această ocazie istorică.

Roba a acoperit în mare parte rochia prințesei, o rochie de Alexander McQueen, brandul care i-a creat și rochia de mireasă, din crep de mătase cu motive de trandafiri, brusturi, narcise și trifoi pentru a semnifica cele patru națiuni ale Regatului Unit.

Foto: Getty/Profimedia/Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg