Detaliul sfâșietor despre anunțul botezului Prințesei Lilibet! Care e legătura cu Regina Elisabeta

10 martie, 2023

Prințul Harry și Meghan Markle au ales o zi importantă pentru a face anunțul despre botezul fiicei lor, Prințesa Lilibet.

regina si lilibet jpg

Fanii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle au remarcat imediat că anunțul despre botezul lui Lilibet a fost făcut pe 8 Martie, de Ziua Internațională a Femeii. În cadrul familiei regale britanice, ziua de 8 a lunii are o semnificație și mai importantă.

Vestea a fost dată pe 8 martie, la exact șase luni de la moartea Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Monarhul a încetat din viață în casa ei din Balmoral, la 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.

Nu este prima dată când Harry și Meghan au ales zile importante pentru a-și face publice anunțurile. Spre exemplu, ei au ales să anunțe sarcina lui Meghan Markle cu Lilibet de Ziua Îndrăgostiților, în 2021, în aceeași zi în care Prințesa Diana și-a anunțat sarcina cu Prințul Harry, cu mulți ani în urmă.

Cu toate acestea, pe Netflix, Prințul Harry a dezvăluit că a fost doar o coincidență. „Am fost șocat. Nu aveam nicio idee. A fost doar o coincidență sau poate că nu a fost o coincidență”, a spus Ducele de Sussex.

Lilibet a fost botezată în Montecito, California

Lilibet Diana, în vârstă de un an și nouă luni, a fost botezată la data de 3 martie. Ceremonia a avut loc în casa Prințului Harry și a lui Meghan Markle din Montecito, Santa Barbara. Un purtător de cuvânt al cuplului a confirmat știrea pentru presa americană: „Pot confirma că Prințesa Lilibet Diana a fost botezată vineri, 3 martie, de către arhiepiscopul Los Angeles-ului, reverendul John Taylor”.

Regele Charles, Regina Camilla, Prințul William și Kate Middleton au respins invitația Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a participa la botezul fiicei lor, susține o sursă regală. Evenimentul intim de pe proprietatea lor din Montecito a avut aproximativ 20-30 de participanți, dar cei mai în importanți membri ai familiei regale britanice nu s-au numărat printre ei. Aceasta este prima dată când Lilibet Diana a fost menționată în mod public cu titlul de „Prințesă”, un titlu pe care l-a primit la urcarea pe tron a bunicului ei, Regele Charles al III-lea.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg