Detaliul sfâșietor despre anunțul botezului Prințesei Lilibet! Care e legătura cu Regina Elisabeta

10 martie, 2023

Prințul Harry și Meghan Markle au ales o zi importantă pentru a face anunțul despre botezul fiicei lor, Prințesa Lilibet.

regina si lilibet jpg

Fanii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle au remarcat imediat că anunțul despre botezul lui Lilibet a fost făcut pe 8 Martie, de Ziua Internațională a Femeii. În cadrul familiei regale britanice, ziua de 8 a lunii are o semnificație și mai importantă.

Vestea a fost dată pe 8 martie, la exact șase luni de la moartea Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Monarhul a încetat din viață în casa ei din Balmoral, la 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.

Nu este prima dată când Harry și Meghan au ales zile importante pentru a-și face publice anunțurile. Spre exemplu, ei au ales să anunțe sarcina lui Meghan Markle cu Lilibet de Ziua Îndrăgostiților, în 2021, în aceeași zi în care Prințesa Diana și-a anunțat sarcina cu Prințul Harry, cu mulți ani în urmă.

Cu toate acestea, pe Netflix, Prințul Harry a dezvăluit că a fost doar o coincidență. „Am fost șocat. Nu aveam nicio idee. A fost doar o coincidență sau poate că nu a fost o coincidență”, a spus Ducele de Sussex.

Lilibet a fost botezată în Montecito, California

Lilibet Diana, în vârstă de un an și nouă luni, a fost botezată la data de 3 martie. Ceremonia a avut loc în casa Prințului Harry și a lui Meghan Markle din Montecito, Santa Barbara. Un purtător de cuvânt al cuplului a confirmat știrea pentru presa americană: „Pot confirma că Prințesa Lilibet Diana a fost botezată vineri, 3 martie, de către arhiepiscopul Los Angeles-ului, reverendul John Taylor”.

Regele Charles, Regina Camilla, Prințul William și Kate Middleton au respins invitația Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a participa la botezul fiicei lor, susține o sursă regală. Evenimentul intim de pe proprietatea lor din Montecito a avut aproximativ 20-30 de participanți, dar cei mai în importanți membri ai familiei regale britanice nu s-au numărat printre ei. Aceasta este prima dată când Lilibet Diana a fost menționată în mod public cu titlul de „Prințesă”, un titlu pe care l-a primit la urcarea pe tron a bunicului ei, Regele Charles al III-lea.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg