Detaliul ținut secret de Palat. Kate Middleton ar fi fost operată de o echipă de medici de la Roma

9 mai, 2024

Am aflat cu toții informația că Prințesa Kate a suferit o operație abdominală la începutul anului. Puțini știu însă un detaliu care nu a fost făcut public: intervenția chirurgicală din ianuarie ar fi fost realizată de medicii de la Clinica Gemelli, din Roma, scrie presa italiană.

Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg

Informația senzațională a apărut în publicația Gente, care a mai făcut și câteva dezvăluiri indiscrete despre starea Regelui Charles.

Potrivit cotidianului Gente, Kate Middleton ar fi fost operată de medicii de la clinica Gemelli din Roma, ce s-ar fi deplasat în ianuarie la clinica privată londoneză unde Prințesa de Wales a fost internată mai multe zile.

Încă de atunci, faptul că a avut o perioadă atât de lungă de internare a stârnit îngrijorări legate de o posibilă afecțiune foarte serioasă. Speculațiile nu au contenit până la sfârșitul lunii martie, când Prințesa Kate a apărut personal să ofere un mesaj public, în care a recunoscut că a fost diagnosticată cu cancer și că este nevoită să urmeze chimioterapia.

Presa italiană susține că echipa de medici italieni au mers la Londra special pentru intervenția lui Kate Middleton.

Momentan, aceste speculații nu au fost confirmate de Casa regală britanică. Nici clinica de la Roma nu a comentat în niciun fel presupusa legătură cu intervenția chirurgicală a Prințesei din ianuarie.

Pe de altă parte, luna trecută, un reputat oncolog italian pe nume Claudio Zanon a vorbit despre tipul de cancer de care ar suferi soția Prințului William. Casa regală britanică nu a spus niciodată ce tip de cancer are Prințesa. Nu s-a aflat nici de ce tip de cancer suferă Regele Charles, a cărui situație este infinit mai bună.

Renumit medic oncolog italian a explicat de ce Kate Middleton nu ar suferi de fapt de un cancer de natură ginecologică, așa cum s-a presupus.

Claudio Zanon, director științific al Motore Sanità, spune că "Prințesei i-a fost extirpată o parte din intestin. A fost prescrisă chimioterapie pentru a preveni eventualele metastaze în organism".

Medicul este de părere că Prințesa Kate ar avea o tumoare la colon

"Din ceea ce s-a scris în ziare și a declarat chiar prințesa Kate Middleton, operația la care a fost supusă pentru cancer abdominal, urmată de o ileostomie, ar putea fi cauzată de o tumoare a colonului stâng sau a rectului. Putem spune acest lucru deoarece ileostomiile temporare sunt efectuate în mod normal pentru a proteja anastomozele chirurgicale care sunt mai greu de vindecat, având în vedere vascularizarea și inflamația țesuturilor implicate".

De asemenea, oncologul nu exclude nici varianta unui cancer ovarian care să fi afectat colonul. Medicul a explicat însă că în cazul cancerelor ovariene nu este prescrisă o terapie adjuvantă după extirpare, ci una de consolidare.

"Este o altă ipoteză, un carcinom ovarian care a cuprins colonul, dar, în mod normal, cancerul ovarian nu presupune o terapie adjuvantă după extirpare, ci o terapie de consolidare, în timp ce, din ceea ce am putut înțelege din știrile de la Londra, chimioterapia prescrisă are ca scop să îndepărteze o eventuală diseminare metastatică.

Mai există o altă situație care afectează persoanele tinere, sindromul Lynch, rar, caracterizat printr-o mutație de origine ereditară, care afectează în principal colonul drept, dar este puțin plauzibil, ipoteza dominantă este aceea a unui cancer rectal sporadic", a explicat medicul Claudio Zanon, pentru quotidiano.net.

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg