Dezvăluire surprinzătoare făcută de fratele Prințesei Diana despre familia regală!

20 martie, 2023

Charles Spencer, fratele regretatei Prințese Diana, deține multe informații din culisele familiei regale britanice, dar știe și cum îi văd oamenii de rând pe regali.

Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg

Un aspect al vieții membrilor familiei regale îl surprinde încă pe Charles Spencer, după cum a recunoscut el într-un interviu mai vechi. Pentru Vanity Fair, unchiul Prințului William și al Prințului Harry și-a exprimat surprinderea față de imensa popularitate a familiei regale britanice în America, notează Hello Magazine.

Având în vedere că el a călătorit mult în State, Charles Spencer a dezvăluit cât de populari sunt membrii familiei regale britanice peste Ocean: „Petrec mult timp în Statele Unite și sunt mereu surprins de nivelul de interes față de familia regală”.

În ciuda faptului că a fost surprins de atenția pe care familia regală o primește în America, Charles Spencer a recunoscut importanța influenței lor globale și cât de iubiți sunt în Marea Britanie. „Dacă urmărim emisiunile matinale, există frecvent o referire la familia regală britanică.

Cred că este intrigant pentru americani să-i urmărească pe membrii familiei regale”, a spus el.

Și a continuat: „Monarhia actuală este foarte populară în Marea Britanie, sondajele spun că peste 80% din populație o susține și o parte din această popularitate este emoțională, privind cu nostalgie la trecut”.

În interviu, Charles Spencer a continuat să vorbească despre memoria surorii sale și despre modul în care vizitatorii casei ancestrale a familiei, Althorp, îi aduc un omagiu regretatei prințese. „Îmi place când primesc scrisori de la tineri care au fost la Althorp, care au aflat despre munca umanitară a Dianei și spun că au fost inspirați să facă lucruri pentru cei mai puțin norocoși. Sunt profund mândru că asta face parte din moștenirea ei”.

Participă Charles Spencer la încoronarea lui Charles, fostul lui cumnat?

Regele Charles al III-lea se pregătește pentru mult așteptata sa încoronare, care are loc pe 6 mai. Referitor la lista oficială a invitaților, aceasta ar trebui să fie confirmată în curând. La eveniment vor fi prezente două mii de persoane, dar nu toți membrii familiei regale britanice.

Fratele Prințesei Diana, Charles Spencer, a fost printre primii care a dezvăluit că nu intenționează să participe la eveniment, comentând în cadrul podcastului Off Air de la Times Radio că nu se așteaptă să primească o invitație la încoronarea lui Charles.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg