Dezvăluirea neașteptată făcută despre Prințul Philip: „Înspăimântător! Apoi îți pierdeai încrederea”

30 martie, 2023

Sarah Ferguson a povestit amănunte neștiute până acum despre Prințul Philip, care i-a fost socru.

printul philip 0 jpeg

Sarah Ferguson, în vârstă de 63 de ani, a povestit în cadrul podcastului „Life's a Beach” despre cât de intimidant putea să fie fostul ei socru. După ce gazda Alan Carr i-a urat bun venit în emisiunea lui, Fergie, așa cum e alintată Ducesa de York, a făcut dezvăluiri neștiute până acum despre Prințul Philip.

„Este destul de interesant. Ducele de Edinburgh obișnuia să spună: « Amintește-ți Sarah, trebuie să fii eligibilă, dar niciodată aleasă» . Avea dreptate, nu-i așa?", a spus ea. „Părea un om foarte înțelept", a spus comedianta și prezentatoarea TV britanică despre soțul reginei Elisabeta, care a murit în aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani.

„Foarte înțelept. Trebuia să fii la înălțime. Dacă spuneai o replică prostească, cu siguranță îți zicea că într-adevăr ai spus un comentariu prostesc”, a spus ea despre Prințul Philip. „Înspăimântător!”, a adăugat ducesa, în timp ce și ea, dar și prezentatorul au izbucnit în râs. „De ce mă întrebi asta? Dar asta de ce mă întrebi? Uhh! Și apoi îți pierzi toată încrederea”, a parafrazat Ferguson.

Sarah Ferguson  Instagram jpg

Deși Sarah Ferguson s-a îndepărtat de Prințul Philip după ce ea și Prințul Andrew au divorțat în 1996, după un deceniu de căsnicie, ea a rămas apropiată de regina Elisabeta. Regina, care a murit în septembrie la vârsta de 96 de ani, i-a încredințat lui Ferguson îngrijirea ultimilor doi corgi ai ei, Muick și Sandy.

Luni, Fergie a apărut în emisiunea The One Show de la BBC, unde Ducesa de York a spus că a însemnat mult pentru ea să adopte câinii. „Un lucru pe care îl iubesc cu adevărat când sunt cu ei, de fapt, pentru că mă gândesc cu adevărat la Majestatea Sa, mă gândesc cu adevărat la sistemul de valori pe care l-a promovat în această țară", a spus ea. „Îmi amintesc că obișnuia să spună: „Sarah, trebuie să existe mai multă bunătate în lume, asta ce ar dezarma răutatea", a citat-o Ferguson pe regretata suverană.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg