Dezvăluiri sfâşietoare. Regina Elisabeta nu şi-a iubit copiii la fel, pe Prinţul Edward mereu l-a neglijat

14 februarie, 2019
5 regina elisabeta edward jpg jpeg

Channel 5 difuzează un documentar despre viaţa celor patru copii ai suveranei Marii Britanii, realizat de doi jurnalişti britanici. Cele mai recente detalii scoase la iveală sunt de-a dreptul sfâşietoare.

E de notorietate că cel mai apropiat fiu de Regina Elisabeta este chiar Charles, moştenitorul ei. Însă, nimeni nu era la curent cu răceala cu care şi-a tratat regina Marii Britanii ceilalţi 3 copii. În documentarul respectiv, jurnalistul Jeremy Paxman aminteşte de un episod în care suverana a uitat de ziua de naştere a mezinului ei, Prinţul Edward.

image

”Într-un an, de ziua lui, Edward a mers să ia micul dejun cu regina, însă aceasta nu i-a adresat niciun cuvânt. Nicio felicitare, niciun cadou. Ea nici măcar nu ştia că e ziua lui”, punctează jurnalistul, care spune că mezinul reginei Elisabeta era ”solitar” şi ţinut departe de fratele său, prinţul moştenitor.

Biograful regal povesteşte şi că Prinţul Edward şi Prinţul Charles au avut o relaţie destul de rece de-a lungul anilor, dat fiind faptul că se vedeau doar la Balmoral,  în vacanţa de vară, dar şi că între ei este o diferenţă de 16 ani. Ba mai mult, biograful relatează o întâmplare de-a dreptul bizară între cei doi fraţi.

image

Chipurile, în adolescentă, prinţul Edward a îndrăznit să îmbrace un kilt pe care l-a găsit în podul Castelului Windsor, pe care doar cel care deţine titlul de prinţ de Wales are dreptul să le îmbrace. Văzându-l purtându-i kiltul, Charles i-ar fi reproşat îndrăzneala fratelui său mai mic. ”Ce crezi că faci purtând aia? Doar eu sunt în măsură să port acel kilt. Este kiltul prinţului de Wales. Mergi sus şi schimbă-te”, i-ar fi zis Charles lui Edward.

image

Ceea ce a şi făcut Edward, pe care Jeremy îl descrie ca fiind ”o persoană calmă”. ”Edward, fiind o persoană calmă, a zis ”okay” şi a urcat scările şi şi-a dat jos kiltul şi n-a mai menţionat niciodată incidentul. Prinţul de Wales îşi recunoştea toate kilturile. Iar tartanul Rothesay (aşa e cunoscut Charles în Scoţia) este deosebit”, mai spune biograful regal.

image


Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Martha Louise a Norvegiei și a deschis o școală de câini utilitari, Profimedia (2) jpg
Maria Carolina si Maria Chiara vs Lady Eliza si Lady Amelia Spencer   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton Meghan Markle jpg
Camilla și Charles PNG
Kate Middleton în Leeds, Getty (4) jpg
Printul William si Printul Harry in uniforma   profimedia 0230587986 jpg
Prințesa Anne, Getty (1) jpg
Nicolae si Alina ai României în ținute de gală foto Instagram png
Cei patru regali (12) jpg
Regina Letizia într o rochie Zara foto profimedia 0808446728 jpg
Charles și nepoții Wales, Getty (1) jpg
Regele Charles jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (6) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Madrid 2023   Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene de Monaco, Foto X2 jpg
Prințesa Eleonore și Regina Mathilde a Belgiei, Profimedia (3) jpg
Albert Charlene profimedia 0775583877 jpg