Diana a fi fost mândră! Prințul William a servit mâncare la un centru vizitat și de mama lui

14 decembrie, 2023

Prințul William face voluntariat înainte de Crăciun!

Printul William jpg

Marți, Prințul de Wales a dezvăluit că a vizitat The Passage din Westminster, Londra, pentru a ajuta la servirea prânzului special pregătit cu ocazia sărbătorilor de iarnă. The Passage e o fundație care ajută persoanele fără adăpost, nevoiașii, fundație pe care Prințul William, în vârstă de 41 de ani, o patronează din 2019.

Spre surprinderea tuturor, Prințul William s-a îmbrățișat cu multe persoane la centru. Într-o fotografie, el e surprins cu ochii închiși în timp ce o femeie îl îmbrățișează emoționat. Gesturile sale au adus aminte de Prințesa Diana, care nu s-a sfiit niciodată să ofere îmbrățișări și strângeri de mână fără mănuși, un gest rar din partea membrilor familiei regale la acea vreme, scrie People

"O plăcere să mă alătur voluntarilor care au servit ieri prânzul de Crăciun la @passagecharity", a scris echipa Prințului William la postarea Instagram. "Centrul de resurse al The Passage sprijină în medie 100 de persoane pe zi, în timp ce noul lor proiect, No Night Out, reîncadrează lipsa de adăpost ca o problemă de sănătate publică, ajutând oamenii în cazarea de urgență la hotel." "Împreună putem pune capăt lipsei de adăpost", se mai arată în postare, unde au fost distribuite și mai multe fotografii cu Prințul William, care acesta apare îmbrăcat casual, cu un accesoriu neașteptat: un șorț!

Într-o postare în mediul online, reprezentanții centrului i-au mulțumit Prințului William. "Ieri, ușile Centrului nostru de Resurse s-au deschis pentru petrecerea de Crăciun a clienților noștri, și ce distracție a fost!🎄", a scris echipa Passage.

"Mulțumim în mod special patronului nostru regal, Prințul William, care ni s-a alăturat pentru a pregăti și servi mâncare și pentru a se întâlni cu cei pe care îi sprijinim", au continuat ei, menționându-l pe William. "A fost o ocazie minunată pentru clienții noștri să se reunească la un prânz gustos de Crăciun și să vorbească cu Prințul de Wales despre experiențele lor și despre timpul petrecut aici, la The Passage."

Prințul William este familiarizat cu centrul The Passage încă din copilărie, când Prințesa Diana îi aducea pe el și pe fratele său, Prințul Harry, atunci când îi vizita. William a revenit de mai multe ori de-a lungul anilor și, de asemenea, calcă pe urmele mamei sale, sprijinind Centrepoint. 

Foto: Instagram 



Recente pe Ok! Magazine

Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg