Diana obișnuia să spună glume deocheate de față cu Harry. Ce moment stânjenitor a trăit Prințesa după un astfel de episod

5 mai, 2022
dienut jpg

Prințesa Diana a devenit odată „roșie de jenă” atunci când Prințul Harry i-a spus profesoarei sale una dintre glumele ei deocheate, susține un autor regal.

Prințul Harry  a vorbit recent despre relația sa Regina, după ce a vizitat-o ​​în timpul unei escale surpriză în Marea Britanie. Într-un interviu pentru NBC, Ducele de Sussex a explicat că el și soția sa, Meghan Markle, au luat un ceai cu Majestatea Sa și a fost „foarte plăcut să o revadă” și chiar a făcut-o pe Majestatea Sa să râdă. Harry a explicat că el și bunica lui au avut întotdeauna o „relație specială” și că suverana vorbește cu el despre lucruri cu care nu poate vorbi cu nimeni altcineva.

Când a fost întrebat ce apreciază cel mai mult la ea, el a spus rapid: „Simțul umorului și capacitatea de a vedea umorul în atât de multe lucruri diferite”.

dienut8 jpg

Un autor regal a dezvăluit că Harry o admira și pe regretata sa mamă Diana, Prințesa de Wales, pentru omorul la care apela chiar și în cele mai grele situații.

În cartea sa, „William At 40: The Making Of A Modern Monarch”, Robert Jobson a povestit cum Harry obișnuia să împrumute multe din glumele Dianei.

Într-o dimineață, ea a început să spună o glumă deocheată  și nu i-a păsat că Harry îi sorbea fiecare cuvânt. 

„Ofițerul care îi asigura protecția a observat că limbajul era nepotrivit pentru urechile tânărului Prinț și a încercat să o oprească înainte de momentul final, dar nu a reușit.„La sosirea la Wetherby School din West London, William a fugit în sala de clasă, în timp ce Harry a început imediat să-i spună noua glumă directoarei. Cu întârziere, Diana – care devenise roșie de jenă – a reușit să-l împiedice să ajungă la ultimpul pasaj.

În timpul interviului pentru NBC, Harry a dezvăluit că se simte ghidat de mama sa „mai mult ca niciodată”. „Este ca și cum și-a făcut treaba cu fratele meu și acum s-a întors să mă ajute pe mine, asta simt. El are copiii lui. Eu am copiii mei. Știi, circumstanțele sunt evident diferite. Îi simt prezența în aproape tot ceea ce fac acum. Dar cu siguranță mai mult în ultimii doi ani decât oricând.”

Ducele a mai dezvăluit că a vorbit cu fiul său, Archie, despre „bunica Diana”. 

Harry și Meghan s-au stabilit în Montecito, California, unde își cresc acum cei doi copii — Archie și Lilibet Diana, care are 10 luni. 



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg