Dieta lui Meghan Markle! Ducesa mănâncă sushi, prăjituri cu lămâie, iar preferatele sunt sucurile verzi

8 octombrie, 2024

Meghan Markle se laudă și la 43 de ani cu o siluetă de invidiat, după ce a născut doi copii! Cum reușește să se mențină?

Meghan Markle dieta jpg

Meghan Markle a ocupat din nou prima pagină a ziarelor în weekend, când a ieșit în evidență într-o superbă rochie Carolina Herrera reciclată. Ducesa, în vârstă de 43 de ani, a atras atenția cu apariția ei la gala Spitalului de Copii din Los Angeles, purtând rochia de 4.595 de lire sterline, care i-a pus în evidență silueta, mai ales brațele tonifiate. Dar cum reușește Meghan Markle să se mențină?

Hanisha Sethi de la publicația Daily Express a analizat articolele vechi de pe blogul The Tig al lui Meghan Markle pentru a afla mai multe despre rutina și obiceiurile ducesei de Sussex înainte de a se căsători cu Prințul Harry.

Blogul ei, The Tig, care a funcționat între 2014 și 2017, a împărtășit cu cititorii o serie de rețete, cum ar fi supa de dovleac și linte, crumble-ul de fructe de pădure cu ghimbir și altele. De-a lungul nenumăratelor sale apariții în mass-media de-a lungul anilor, Meghan Markle a împărtășit sfaturi de wellness cu fanii și nu s-a temut niciodată să își declare cu îndrăzneală dragostea pentru yoga, drumeții cu greutăți și pasiunea pentru gătit mâncăruri consistente.

În ceea ce privește dieta ei, Meghan Markle nu consumă cafea, preferă o alternativă matinală mai sănătoasă. E vorba despre o cană de apă caldă, filtrată, cu lămâie. Autorul cărții „Finding Freedom” (2020), Omid Scobie, susține că ducesa se bucură zilnic de această băutură sănătoasă.

Dimineața, ea are și un mic dejun mai consistent. În 2015, Meghan Markle a dezvăluit: „Bolurile açai, sunt atât de profund îndrăgostită de ele, de fructele de açai. Le combin cu alte fructe proaspete, nucă de cocos, un strop de miere, niște granola și un strop de miere de albine...”.

În timpul interviului acordat de Ducesa de Sussex revistei americane Variety în 2022, aceasta a afirmat că una dintre cele mai bune mâncăruri ale sale este un „sos bolognez solid”. Se pare că este o alegere clasică în rândul regalității, deoarece se sugerează că Prințul William obișnuia să pregătească acest fel de mâncare și pentru Kate Middleton, în timp ce studiau la Universitatea St Andrews din Scoția.

Cu toate acestea, se știe că mâncarea ei preferată este tacos de pește. Totodată, Meghan Markle este o mare fană a sushi-ului și a fost văzută intrând în restaurantele de sushi din orașul ei natal, precum și atunci când locuia în Toronto. 

Ca desert, Meghan Markle este cunoscută pentru faptul că gătește prăjituri cu lămâie și uneori ronțăie felii de măr cu unt de arahide pe parcursul zilei.

Meghan Markle face yoga

Atât Markle, cât și mama ei, Doria Ragland, împărtășesc acest hobby. Se spune că Doria a introdus-o pe Ducesa de Sussex la yoga când era mică, iar mama lui Meghan continuă să predea cursuri în Los Angeles. Nu este niciun secret că Meghan iubește yoga, în special vinyasa flow yoga, și a fost adesea fotografiată ieșind din studiouri în ținute remarcabile. 

Foto. Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
regele charles al iii lea profimedia jpg
FotoJet Sophie jpg
Meghan Markle și Harry colaj  jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
FotoJet Mary jpg
FotoJet Charlene jpg
Kate Middleton, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Meghan Markle Foto Getty Images (1) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
Regalii în studenție jpg
scandal Meghan Harry sotii Beckham jpg
Regele Juan Carlos, santajat de Barabara Rey   Getty Images, Instagram 3 jpg
kate middleton cercei printesa diana jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg