Dieta lui Meghan Markle: trucul ei de la ora 16, pentru a se menține în formă

30 martie, 2023

Ducesa în vârstă de 41 de ani afișează o formă deosebită, la aproape doi ani de la nașterea celui de-al doilea ei copil, Lilibet Diana. Meghan Markle și Prințul Harry mai au și un băiețel, pe micuțul Archie, care va împlini curând patru ani.

Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg

Aparițiile recente ale Ducesei de Sussex ne-o arată suplă și în formă, semn că a scăpat de kilogramele acumulate în timpul celei de-a doua sarcini, iar stilul de viață sănătos pe care îl duce în California poate fi unul dintre motivele pentru care Meghan arată atât de bine. 

Înainte de a intra în familia regală britanică, Markle a acordat mai multe interviuri în care a vorbit despre alimentația sa.

Meghan a oferit, de asemenea, un truc sănătos pentru a evita lipsa de energie simțită în jurul orei 16, pe care o experimentează mulți oameni. Când Meghan simte nevoia de o gustare energetică după-amiaza, evită cafeaua și alege în schimb un suc verde.

Fosta actriță a declarat pentru publicația Today că „este ușor să cazi în capcana de bea o cafea când te lovești de acea scădere de tonus de la ora 16. Dar dacă amesteci niște mere, kale, spanac, lămâie și ghimbir și bei din el, este un stimulent mult mai bun decât o ceașcă de espresso".

Meghan Markle mai spunea că preferă să mănânce mai mult la prânz și mult mai puțin la cină. Sashimi sau salatele sunt unele dintre opțiunile ducesei pentru masa de prânz. În plus, Meghan încearcă să respecte o dietă fără gluten și să fie vegană în timpul săptămânii.

Soția lui Harry a luat această decizie după ce a observat o diferență la nivelul pielii și al nivelului de energie atunci când a tăiat carnea din meniu. Una dintre mesele preferate ale lui Meghan este cina de duminică, atunci când îi face plăcere să pregătească o masă copioasă pentru cei dragi.

Foto: getty images, profimedia



Recente pe Ok! Magazine

printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Kate Middleton bucle (2) jpg
Prințesa Diana și Prințul william  foto   GettyImages jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, Profimedia (3) jpg