Dieta regală a lui Kate! Ce mănâncă Prințesa de Wales dimineața, la prânz și seara. Silueta e impecabilă

26 februarie, 2024

Prințesa de Wales a primit câteva sfaturi de gătit în călătoriile ei regale, iar acesta este încă un avantaj de care se bucură frumoasa Kate Middleton.

Kate Middleton în roz jpg

Soția Prințului William este într-o formă fizică de zile mari. E adevărat, în această perioadă, a avut o provocare serioasă pe sănătate, care a dus-o până în punctul în care a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, o operație abdominală.

Cu siguranță, Prințesa de Wales se va reface așa cum se așteaptă și medicii, căci ea are un stil de viață foarte echilibrat.

De-a lungul anilor, dieta lui Kate Middleton a fost urmărită de femeile din întreaga lume, căci o asemenea doamnă suplă nu poate fi decât foarte motivantă pentru cele pasionate de trucuri de dietă și de gătit.

Redactorii de la HELLO! au făcut ”săpături” și au descoperit ce mănâncă Prințesa de Wales la cele trei mese principale ale zilei.

Micul dejun

Mamă a trei copii, Kate Middleton preferă smoothie-urile la micul dejun, precum cumnata ei, Meghan Markle.

Kate Middleton și William, Getty (3) jpg

Prințesa de Wales își începe ziua cu un suc verde

suc verde 600x400 jpeg

Potrivit MailOnline, prințesa adoră o combinație din kale, spirulină (un tip de alge), matcha (frunze de ceai verde), spanac, salată verde, frunze de coriandru și afine pentru o băutură sănătoasă de dimineață.

Ajutată de acest smoothie, nu e de mirare că prințesa are o piele atât de radiantă! Se mai spune că dimineața, pe lângă acest smoothie foarte sănătos, Kate Middleton se bucură și de un castron mare cu de fulgi de ovăz, la micul dejun.

Masa de prânz

Deși Prințesa nu este vegetariană, potrivit surselor regale, Kate Middleton preferă întotdeauna la prânz mâncăruri fără carne. De asemenea, este o mare iubitoare de pește și sushi.

Kate apreciază mult salatele, pepenele verde, salata tabbouleh, ceviche și gazpacho, potrivit unui articol din 2014 al Daily Mail.

Cină

Prințesa obișnuiește să se răsfețe seara cu friptură, paste sau curry, mai spun sursele regale. De asemenea, în familia lor un loc de cinste îl are mâncarea indiană. Kate Middleton adoră să mănânce cât mai condimentat, în timp ce lui William nu-i plac extremele nici în gastronomie.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg