Cu ce trăsură se vor plimba prințul Harry și Meghan Markle în ziua nunții. Este cea mai modestă de la palat

Mai sunt doar 17 zile până la cea mai importantă nuntă din an, căsătoria Prințului Harry, nepotul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cu logodnica sa, Meghan Markle. Evenimentul care va avea loc pe 19 mai se anunță unul cu mult fast, care va acapara atenția oamenilor de pretutindeni. Este al doilea eveniment ca amploare la Casa Regală a Marii Britanii, din acest an, după nașterea prințului Louis, al treilea copil al prințului William.

Îndrăgostiții se ocupă de ultimele detalii legate de ceremonia care va avea loc la Capela St. George, Castelul Windsor și dacă reprezentanții de la palat au dezvăluit informații despre tortul care va fi servit la nuntă, aranjamente florale, corul care va cânta, fotograful care va imortaliza cele mai importante momente și preotul care va ține slujba religioasă, iată că acum aflăm și cu ce trăsură va defila noul cuplu princiar în ziua cea mare.

Conform tradiției, prințul Harry și aleasa sa vor călca pe urmele prințului William și al Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, alegând să parcurgă traseul de la biserică spre Palatul Buckingham în trăsură, pentru a saluta mulțimea care va veni să-i admire. Iar cei doi îndrăgostiți vor ocupa una dintre trăsurile regale, același lucru se va întâmpla și cu Ducii de Cambridge, cu Regina Elisabeta a II-a și soțul său, Filip, dar și cu Prințul Charles și Camilla.

Regina Elisabeta ocupă cea mai elegantă trăsură.

Desigur, mijloacele acestea de transport vor fi folosite de familia regală în ordinea importanței, așa că este de așteptat ca Regina Elisabeta și Ducele de Edinburgh să se plimbe din cea mai somptuoasă trăsură de la palat, una  acoperită, cu geamuri antiglonț, decorată cu auriu, cu însemnele regale și cu o coroană pe plafon, la fel ca în ziua nunții prințului William cu Kate Middleton, pe 29 aprilie 2011.

Al doilea în linia de succesiune, Prințul Charles, și soția sa, Camilla, au ocupat și ei o trăsură la fel de grandioasă, tot una acoperită, cu geamuri și accesorii aurii impunătoare.

Prințul Charles la nunta prințului William.

Ducii de Cambridge au avut și ei parte de o intrare la fel de frumoasă la nuntă, plimbându-se cu o trăsură superbă, descoperită, cu tapițerie de un roșu regal, cu însemnele regale pe ea, felinare și detalii aurii, o trăsură trasă de 4 cai albi, de rasă pură.

Așa că toți se întreabă cum vor apărea prințul Harry și Meghan Markle în ziua nunții lor, așa că primele informații despe defilarea lor prin mulțime au venit, direct de la palat. Reprezentanții de la Kensington au dat publicității imagini cu trăsură pe care cuplul o va ocupa în ziua nunții.

„Prințul Harry și doamna Meghan Markle au ales trăsura Ascot Landau pentru procesiunea lor prin Windsor Town, după ceremonia din 19 mai. Caleașca este una dintre cele cinci Ascot Landaus din Mews Royal. Trăsurile sunt folosite la evenimente oficiale și la ceremonii, cum ar fi încoronările, nunțile regale și vizitele de stat.”

Iar dacă analizăm fotografiile din ziua nunții Prințului William cu Kate Middleton, este vorba de aceeași trăsură în care a mers sora ducesei de Cambridge, Pippa Middleton. Una simplă, din lemn negru, cu câteva detalii roșii și ușită aurie, cu mult mai modestă decât impunătoarele trăsuri folosite de regină, de Charles, sau de prințul William. La trăsură vor fi înhămați doi dintre superbii cai de la Windsor GreyStorm și Tyrone, tată și fiu. Cuplul a ales și o variantă de caleașcă acoperită, în caz de vreme rea.

Foto: Getty Images, Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA