Din culisele revenirii Prințesei Kate: de ce era nervoasă înainte de Trooping the Colour?

4 iulie, 2024

Kate Middleton și-a făcut prima apariție publică de când a dezvăluit că are cancer la Trooping the Colour. O revenire care a implicat un efort considerabil.

Deși aparent relațată, Prințesa de Wales a avut mari emoții la Trooping the Colour.FOTO:Getty Images
Deși aparent relațată, Prințesa de Wales a avut mari emoții la Trooping the Colour.FOTO:Getty Images

Prințesa Kate a dispărut din vizorul public de când a dezvăluit că are cancer în luna martie. Dar, în timp ce prezența sa a făcut obiectul multor speculații, Prințesa de Wales și-a făcut în cele din urmă o apariție remarcabilă la Trooping the Colour pe 15 iunie. În acea zi, ea a apărut zâmbitoare și extrem de prietenoasă alături de soțul ei, Prințul William. Dar, deși mama prinților George, Charlotte și Louis părea elegantă și în formă, potrivit unei surse, ea a fost „cam agitată și nervoasă" cu privire la revenirea sa în lumina reflectoarelor.

„Kate a participat la Trooping the Colour pentru a susține Familia Regală și tradiția, în ciuda dificultăților personale", a declarat sursa pentru publicația „US Weekly”, spunând că Prințul William i-a fost cel mai mare sprijin. „El a rămas alături de ea și a liniștit-o", a continuat sursa. „La rândul său, Prințul William i-a fost recunoscător soției sale pentru că i-a fost alături, iar asta a însemnat mult și pentru Regele Charles".

Kate Middleton a dorit să participe la Trooping the Colour din două motive foarte specifice, potrivit comentatoarei Rebecca English. O dată pentru că Prințesa de Wales a trebuit să fie acolo „pentru a "ține" copiii sub control”, astfel încât aceștia să își poată juca rolul în timpul Trooping the Colour, fără a resimți o presiune prea mare. Asta însemna să meargă în trăsură, să urmărească parada Horse Guards și să ia parte la „momentul balconului" alături de Familia Regală. Prințesa de Wales a fost, de asemenea, hotărâtă să îl susțină pe Regele Charles al III-lea, care suferă și el de cancer și de care a fost întotdeauna foarte apropiată, mai ales acum, când amândoi se luptă cu boala și când se sprijină reciproc.

Cu toate acestea, Prințesa Kate a fost „cam agitată și nervoasă", tocmai pentru că știa că toți ochii vor fi pe ea, așa că a vrut ca apariția ei să fie una impecabilă, ca întotdeauna, pentru a nu trăda cumva vreo slăbiciune sau a da vreun motiv de critică publică, oricât de mic. Astfel, de la ținuta ei actualizată în ultimul moment, până la părul bine vopsit și coafat și machiajul fără cusur, Prințesa Kate a trebuit să se mai asigure și că va fi în stare să stea atât de mult timp în picioare. Înțelegem, deci, de ce era „cam agitată și nervoasă", dar trebuie să recunoaștem că rezultatul a fost unul uluitor.

În ciuda apariției sale la Trooping the Colour, nu a fost încă stabilită o dată pentru revenirea completă a sa la îndatoririle regale.

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Maria Sharapova logodnic Alexander profimedia 0886927334 jpg
Principesa Sofia si Constanta Iorga la Ziua de 4 iulie a SUA   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale  (5) jpeg
Charlotte Diana Meghan colaj jpg
Printul Vincent si tatal sau, Regele Frederik al Danemarcei   profimedia 0886736249 jpg
Regina Letizia Regele Felipe și Sofia GettyImages 2160437760 jpg
Regina Mary în Groenlanda Foto Instagram jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images jpg
Prințul William în Scoția Foto Getty Images (2) jpg
Printesa Olympia si Printul Pavlos al Greciei   profimedia 0886332661 jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2160248702 jpg
poza oficiala botez archie jpeg
Poppy Delevingne   Instagram 2 jpg
harry archie meghan markle jpeg
Regele Juan Carlos si fiul sau, Regele Felipe al Spaniei   GettyImages 478253618 jpg
Regina Camilla Ducesa Sophie Foto Getty Images jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Charles în Scoția Foto GettyImages jpg
Printesa Kate, Regina Letizia si Printesa Mette Marit  Getty Images jpg