Din greșeală, Kate Middleton a dezvăluit singurul obicei prost al lui William care o scoate din minți

6 mai, 2024

Kate Middleton a dezvăluit la un moment dat, din greșeală, un obicei prost al Prințului William care o scoate din minți. Are dreptate să simtă așa?

Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg

Frustrarea lui Kate Middleton provocată de Prințul William probabil că a fost remarcată și de angajații care fac curățenie în reședința lor! În urmă cu aproximativ șase ani de zile, Prințesa de Wales a spus ce obicei o deranjează cel mai mult la soțul ei. 

S-a întâmplat când cei doi vizitau o bază Royal Air Force din Cipru în 2018. În timp ce deschidea o nouă facilitate de recreere, Prințul William i-a avertizat pe membrii RAF să țină mâncarea departe de mobilier. El a spus: „Țineți pizza departe de canapele". Kate Middleton a răspuns apoi: "Ești un coșmar cu asta".

Dar Daily Record raportează că lupta Prințesei de Walea pentru a păstra curățenia în casă, fără firimituri, este una continuă, deoarece se știe că lor le place și să-și comande mâncare acasă. În timpul unui interviu cu BBC Radio 1 în 2017, Prințesa de Wales a fost întrebată dacă familia mănâncă vreodată la pachet și care a fost alegerea ei de top.

Ea a răspuns: "Absolut, și curry, cu siguranță. De obicei, nu se comandă la palat, de obicei mergem noi să le luăm". În timp ce lui Kate Middleton îi place mâncarea picantă, Prințul William a recunoscut că îi place mai mult pui tikka masala. 

Ce dietă are Kate Middleton? Silueta ei e impecabilă

Soția Prințului William este într-o formă fizică de zile mari. E adevărat, în această perioadă, a avut o provocare serioasă pe sănătate, care a dus-o până în punctul în care a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, o operație abdominală. Ulterior, ea a și anunțat că suferă de cancer. 

Cu siguranță, Prințesa de Wales se va reface așa cum se așteaptă și medicii, căci ea are un stil de viață foarte echilibrat. De-a lungul anilor, dieta lui Kate Middleton a fost urmărită de femeile din întreaga lume, căci o asemenea doamnă suplă nu poate fi decât foarte motivantă pentru cele pasionate de trucuri de dietă și de gătit. Redactorii de la HELLO! au făcut ”săpături” și au descoperit ce mănâncă Prințesa de Wales la cele trei mese principale ale zilei.

Mamă a trei copii, Kate Middleton preferă smoothie-urile la micul dejun, precum cumnata ei, Meghan Markle.

Deși Prințesa nu este vegetariană, potrivit surselor regale, Kate Middleton preferă întotdeauna la prânz mâncăruri fără carne. De asemenea, este o mare iubitoare de pește și sushi. Kate apreciază mult salatele, pepenele verde, salata tabbouleh, ceviche și gazpacho, potrivit unui articol din 2014 al Daily Mail.

La cină, Prințesa Kate obișnuiește să se răsfețe seara cu friptură, paste sau curry, mai spun sursele regale. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg