Din nou, lady in red! Prințesa Charlene de Monaco a furat iarăși privirile tuturor

9 septembrie, 2024

Și la Palatul Princiar e din nou activitate și, după recenta numire a noului ministru de stat, Familia Princiară a ieșit la un picnic public.

Prințesa Charlene a optat din nou pentru roșu. FOTO: Profimedia
Prințesa Charlene a optat din nou pentru roșu. FOTO: Profimedia

Ca în fiecare an, Monaco se îmbracă elegant pentru a-și lua rămas bun de la vară și a întâmpina noul an școlar cu tradiționalul picnic organizat de Primăria Principatului în Parc de la Princesse Antoinette. O dată de referință pentru societatea monegască care, bineînțeles, este găzduită de Prințul Albert și Prințesa Charlene, întotdeauna însoțiți de micuții Jacques și Gabriella, vedetele incontestabile ale acestui tip de eveniment mai informal.

Cuplul princiar și gemenii au fost întâmpinați de autoritatea religioasă și de un grup de tinere fete îmbrăcate în costume tradiționale, care i-au încântat pe cei prezenți cu un dans. De asemenea, acestea le-au oferit Prințesei Charlene și Prințesei Gabriella frumoase buchete de flori albe. A fost, fără îndoială, o zi de mare distracție, cu muzică, gesturi de complicitate și mâncare bună, încununată de un serviciu religios.

Prințesa Charlene a furat iarăși privirile tuturor, fiind o veritabilă lady in red. Soția Prințului Albert de Monaco a optat pentru o salopetă roșie foarte elegantă și modernă, având topul asimetric, căzut senzual pe un umăr. Prințesa și-a accesorizat look-ul cu cercei lungi din aur, cu o curea maro și cu o pereche de pantofi cu toc înalt de culoare maro. În ceea ce privește machiajul, prințesa și-a evidențiat buzele cu o nuanță de roșu corai, în ton cu hainele sale, și și-a aranjat părul scurt și drept, cu cărare la mijloc.

Ca de obicei, copiii și-au asortat ținutele cu cea a Prințului Albert. Moștenitorul Jacques era un mini-me perfect al acestuia, în pantaloni bej, cămașă albă și blazer albastru marin; în timp ce Prințesa Gabriella, care este foarte cochetă și o demnă succesoare a stilului vestimentar al femeilor Grimaldi, a purtat o rochie albă cu sandale argintii și și-a prins părul într-un coc de balerină cu franjuri.

Gemenii, care vor împlini zece ani în decembrie, sunt din ce în ce mai prezenți în viața socială a Principatului. Întotdeauna și-au însoțit părinții la evenimentele adecvate vârstei lor, cum ar fi activitățile de agrement, sporturile și festivalurile. Cu toate acestea, săptămâna aceasta au făcut un pas mai departe, debutând la primul lor eveniment instituțional: inaugurarea ministrului de stat în Monaco. 

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg